Sampon,Balsam,Tratament si Masca Advance Techniques- AVON

Hei, bine v-am gasit,

Astazi vreau sa va vorbesc despre cateva produse de ingrijire a parului de la Avon, din gama Advance Techniques . Este vorba despre Samponul, Balsamul, Tratamentul spray si Masca tratament pentru par cu Complexul Nutri 5.

Ce inseamna asta? Se spune ca acestea contin 5 uleiuri pretioase : macadamia, camelie, migdale, seminte de struguri si marula, menite sa hraneasca si sa fortifice parul, lasandu-l neted si usor de aranjat.

Aceste produse par noi, insa sunt Bestseller, au doar ambalajul schimbat, am mai fost in catalog si campaniile trecute.

Samponul  si Balsamul Supreme Oils cu complexul Nutri 5 am inceput sa le folosesc impreuna la fiecare spalare , in felul acesta se pot vedea mai repede efectele. Eu am parul cret, uscat, varfuri despicate, destul de problematic, insa aceste produse ma ajuta sa-l aduc la viata, fie doar si pentru 2 zile. Imi place mirosul care ramane in par pana la urmatoarea spalare, balsamul este destul de hranitor, uneori doresc sa actioneze ca o masca pentru a oferi protectie,  asta insemnand ca in loc de 1 minut il las pe par 3-5 minute  dupa care clatesc , caci necesita neaparat clatire.

 

 

 

Deasemenea, o data pe saptamana  sau mai rar, folosesc  Masca tratament , si aceasta avand o fuziune inovatoare de 5 uleiuri pretioase care ajuta si hranesc parul in profunzime, fiind putin mai concentrata decat balsamul. O pun in aplicare, in special, atunci cand am nevoie sa redau densitatea si volumul parului,  o aplic uniform pe toata lungimea dupa samponare, intr-o cantitate suficienta, o las sa actioneze 2-3 minute dupa care clatesc foarte bine parul.

Si aceasta lasa un miros placut si persistent parului.

In cele din urma va prezint preferatul meu, dintre toate aceste produse, micul si puternicul Tratament bifazic Spray , cu acelas complex de 5uleiuri pretioase. Il ador, pe cat este de mic, pe atat este de bun, vorba aceea, carul mic rastoarna carul mare 😛 Il folosesc des, uneori pe parul umed, alteori pe parul uscat, in functie de ce nevoie am de el. Il agit bine, pulverizez pe toata lungimea parului si gata, stie sa isi faca singur treaba. Imi place mult de tot ca nu incarca parul asa cum o fac alte tratamente/uleiuri/sprayuri de acest gen. Mereu, dupa folosirea lui, parul meu capata luciu si este mai catifelatat.

 

Stiu ca aceste produse nu se potrivesc oricui, dar macar le puteti da o sansa. Acum, in brosura campaniei 4, sunt la un pret foarte bun, cine stie, poate descoperiti ca sunt ceea ce cautati in materie de ingrijire a parului 😉

1 comentarii
33 like-uri
Articolul următor: Crema de zahar ars- reteta copilarie

Related posts

Comentarii

  • Gabi

    septembrie 3, 2019 at 14:58
    Răspunde

    Îl am și eu! Îl ador!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate