Copiii-mi fac dimineata perfecta!

Stiti cum arata o dimineata perfecta din viata mea? E la fel in fiecare zi si n-as schimba asta pentru nimic in lumea !

Ma trezesc prima si  ca de obicei, inainte sa ma apuc de treaba imi privesc copiii si ii multumesc Bunului Dumnezeu ca mi i-a daruit mie si ca sunt sanatosi. Imi vine sa-i mananc, dar mi-e teama sa nu-i trezesc 😀

Ies usor din camera si incep sa trabaluiesc prin casa. Dupa ceva timp, fie ca sunt la bucatarie, pe hol, baie sau in orice locusor din casa, aud : Buna dimineata, te iubesc, din zi in zi de tine mai mult ma indragostesc! si tot asa de cel putin 3-4 ori <3 Da, s-a trezit puiul meu cel mare si las orice am de facut , merg sa ne imbratisam si rezerv cateva minute pentru noi, sa ne iubirim  asa cum numai noi stim s-o facem.

Imediat aud din dormitor: Mamaaa, mamaaa, mamaaaa! Da, s-a trezit si puiul mic, mergem si ne iubirim toti 3, sunt momentele noastre din fiecare dimineata, indiferent de vreme, suparari, oboseala sau orice altceva…nimic nu ne sta in cale <3 . 

Incepem sa cantam cu totii: Buna dimineata, va iubesc, din zi in zi de voi mai mult ma indragostesc!, bineinteles , fiecare pe limba lui.

Imbratisari, pupici, planuri pentru ziua in curs si zambete, multe zambete , astea imi fac mie un inceput de zi perfecta! Ei imi fac dimineata si viata minunata, ii ador , ii iubesc cu toata fiinta mea!!!

Scriu cu ei in brate <3

S-aveti un inceput de zi macar pe jumatate ca al meu! <3

 

 

2 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Crema de zahar ars- reteta copilarieArticolul următor: Hello Spring Bloggers- Constanta 2017

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate