Mancare cu notificare- Caroli

Dragilor, sunteti consumatori de mezeluri? Ati auzit ultimele noutati de la Caroli?

Cum, nu stiti despre ce este vorba si ce vreau sa zic cu asta?

Aflati ca acum este mai simplu sa va amintiti ca trebuie sa reamplasati mezelurile la rece, pentru ca, sa recunoastem, de cele mai multe ori le lasam pe masa, din graba sau din orice alt motiv,  ore intregi fara sa ne dam seama ca nu este tocmai sanatos si se pot strica mai repede.

Vestile acestea bune vin de la Caroli, vorbim in special de Salamul Semenic Extra de Caroli  care este insotit de un Carolimetru Termic

Ce inseamna asta? Carolimetrul este , practic, o eticheta inteligenta si inovatoare, care ne notifica atunci cand trebuie sa amplasam produsul la rece, in felul acesta, ramanand proaspat pentru o mai mare perioada de timp.

Cadranul termosensibil isi schimba culoarea in functie de temperatura produsului, astfel incat, atunci cand este temperatura optima sub 8°C are culoarea verde, iar  peste 8°C incepe să sa coloreze in galben, asa ca trebuie bagat repede la frigider.

Daca tot va intrebati de ce au pus eticheta termosensibila pe salamul Semenic Extra, aflati ca producatorul, in cazul nostru Caroli Foods, care a scos pe piata prima #mancarecunotificare , a considerat ca este oportun ca, atat retailerii cat si consumatorii, sa pastreze produsele alimentare la temperatura mentionata pe eticheta acestora. Ceea ce mie imi inspira ca producatorul este preocupat pentru calitatea si pastrarea produselor pe care le ofera pe piata.

Ce pot sa zic, e o idee super buna , o noutate pentru consumatorii de mezeluri.

42 de comentarii publicate

  1. Chiar am fost astazi, in Cora si mi-am cumparat un salam cu Calorimetru Termic,N-am apucat sa vedem cum isi schimba culoarea, ca l-am mancat 🙂 🙂 🙂 Maine cumpar altul si fac experimentul

  2. Mi se pare interesant, chiar sunt curioasa daca vor aduce si la noi la magazin. Am avut chiar o discutie cu patronul ca nu tine mezelurile la temperatura optima, sper ca acest calorimetru termic sa ma ajute.

    • Exact la asta ma gandeam si eu, ar fi super daca ar exista o astfel de eticheta pe toate produsele perisabile care au nevoie de o anumita temperatura pentru a se pastra ok.

  3. Mi se parte foarte tare ideea, abia astept sa il cumpar si sa fac experimentul, sper sa mai ramana din el pana se face eticheta galbena 😀

  4. Nu stiu cat de utila e eticheta asta pentru ca in magazin sta la vedere salamul in grigider si are eticheta verde, dar in spate poate fi aruncat pe oriunde, iar cand ajunge in fata in frigider se inverzeste, dar na’ tot e ceva inovativ. Eu prefer sa cumpar fara sa ma gandesc prea mult ca altfel nu as mai lua nimic :)) ca idee imi plac cremwustii lor de pui cel mai mult.

  5. hello! păi mi se pare mișto că fac așa :), fiindcă dacă până acum pățea omul ceva, dădea vina pe producător, nu pe neglijența lui și se scotea. prin urmare, n-o s-o mai facă 😀

    • Cred ca asta este cea mai mare problema cu mezelurile, poate acum le sare in ochi eticheta si le vor pastra la temperatura optima.

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Castigatori campanie Descopera singura #mancarecunotificare - Blogal Initiative

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: