Smoothie 3- pentru imunitate (catina+polen crud)

Si daca tot v-am promis ca va tin la curent cu ‘smoothie-urile’ pe care le pregatesc in fiecare dimineata pentru familia mea, in special pentru baieti,  fac tot posibilul ca macar la 2-3 zile sa postez , incerc sa fac pozele pana nu ajung ei in bucatarie 😀

Pentru astazi am ales sa fac un smoothie pentru imunitate , ajutor de nadejde fiindu-mi catina si polenul crud, o gustare revigoranta pentru organism, intrucat toate ingredientele folosite au beneficii pentru sanatate.

Cum am facut smoothie-ul pentru imunitate

:

smoothie

Am folosit:

-o banana , un mar, o felie mare de pomelo, cateva visine congelate, o mana de afine congelate, o mana de catina si 2 lingurite de polen crud .

Am spalat, curatat si taiat , acolo unde era necesar , apoi am pus totul in cana si am adaugat  apa.

Am mixat pentru cateva secunde si a rezultat o portie delicioasa de sanatate.

Atunci cand faceti un smoothie cu catina sa nu va speriati, semintele de la aceasta raman intregi, dar sunt minuscule, pe noi nu ne deranjeaza, il bem asa 🙂

Catina este unul dintre cei mai buni aliati in lupta pentru sanatate,este un medicament natural, fiind extrem de bogata in vitamina C, dar si in vitaminele A, B1, B2, E, precum si in minerale si aminoacizi esentiali. Din cate stiu, catina contine de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele .

Putem sa consideram fructele de catina ca o multivitamina, iar alaturi de polenul crud face minuni pentru organism.

Eu am tot timpul catina in congelator, baietii o mananca si asa, bobita cu bobita 🙂

Parerea mea este ca mai bine prevenim decat sa tratam, asa ca prefer aceste sucuri naturale, facute foarte repede in casa, decat cele din comert care nu aduc nici un beneficiu organismului, din contra. Este perioada cand majoritatea mamicilor cauta produse miraculoase pentru cresterea imunitatii, dar mai simplu , natural si sanatos decat atat, nu are ce sa fie.

Sper sa va fie de folos, Sa ne citim cu bine si data viitoare

 

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Spring Bloggers Meet- impresii si multe pozeArticolul următor: Paine fara framantare

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate