Bunatati din stup- Complex Apicol Veceslav Harnaj

Astazi o sa va port intr-o poveste care a inceput in urma cu 50 ani pe cand profesorul Veceslav Harnaj, impreuna cu cativa prieteni, apicultori impatimiti, infiintau Asociatia Crescatorilor de Albine.  La vremea aceea era prima asociatie a breslei apicultorilor din Romania.

Iata ca dupa atatia ani, traditia profesorului Harnaj este dusa mai departe, facand beneficiile produselor apicole accesibile tuturor . Povestile au fost create intre mai multe generatii pentru ca s-a pastrat o traditie romaneasca cu renume mondial in domeniul apiculturii.

Eu folosesc de cativa ani produsele lor cosmetice, mi-au castigat increderea prin faptul ca sunt produse 100% naturale, fara conservanti, fara coloranti si adesea premiate pentru aceste lucruri.

Astazi vreau sa va arat ultimele bunatati pe care le am in casa, marca Complex Apicol-Veceslav Harnaj, asa ca va prezint Apis Felix degustare gourmet , Crema de maini Floramin si Balsamul de buze Apidermaliv.

Apis Felix Degustare Gourmet este un set de miere reprezentativa pentru bazinele melifere romanesti: miere de flori de tei,  miere poliflora si miere de flori de salcam. Un adevarat rasfat pentru organism, si costa pana in 25 ron.

Mierea de flori de tei este o miere puternica cu o aroma distinsa, de culoarea aurului clar. Se simte foarte bine gustul, dulceata florilor de tei , este un adevarat deliciu.

Mierea poliflora este cea mai cunoscuta dintre tipurile de miere. Aceasta este compusa din nectarul colectat de albine din diferite flori, de aceea si culoarea poate varia in  functie de floarea dominanta. Este foarte dulce si aromata. Noua nu ne lipseste niciodata din casa mierea poliflora, atat copiii, cat si noi, o consumam adesea.

Mierea monoflora de salcam este cea mai delicata miere, cu o aroma subtila, delicata, usor vanilata, clara si aproape transparenta. Mierea de salcam romaneasca a facut celebra apicultura romaneasca obtinand numeroase premii internationale. Este cea mai buna, sanatoasa si curativa miere, de asemenea o avem mai tot timpul in casa, e preferata mea 🙂

Crema de maini cu miere si musetel -Floramin–  un produs minunat, care nu trebuie sa lipseasca nimanui din casa. Este bogata in proteine si vitamine, cu un continut ridicat de miere de salcam,  ulei de flori de musetel si glicerina, aceasta reface pielea crapata sau uscata in profunzime, stimuland regenerarea naturala a celulelor,  si pastreaza  pielea hranita o perioada mai lunga de timp. Miroase demential si are un pret decent, undeva la 8 ron si putin.

`

Balsamul de buze Apidermaliv  este un balsam hranitor  din 100% ingrediente de origine naturala , care contine  laptisor de matca, ulei de masline si miere, ceara de albine , uleiul esential de portocale . Acesta repara si rasfata chiar si cele mai uscate si deshidratate buze.  Eu il folosesc destul de des, este un produs calmant si hranitor, dar are si o aroma deosebita data de uleiul esential de portocale. Pretul acestuia este unul foarte mic, costa doar 5,24 ron.

In perioada aceasta sunt reduceri mari la seturile cadou, este si pacat sa nu folosim/oferim produse romanesti cand sunt atat de benefice si au si un pret decent, ba chiar mult mai mic decat alte Branduri importate.

Dati-le o sansa, faceti parte din poveste, nu o sa va para rau 🙂

 

 

 

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Cel mai fascinant tinut este tinutul de mana-Le MageArticolul următor: Solutii naturiste pentru un stil de viata sanatos- El Dor Plant

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate