Solutii naturiste pentru un stil de viata sanatos- El Dor Plant

Din ce in ce mai multe persoane adopta un stil de viata sanatos si considera ca viata din mancare  este mai importanta decat mancarea din viata lor.

Acestia se bazeaza mai mult pe hrana vegetala, nuci, seminte, cereale si legume crude (vii) si fructe. Principalul aliment il constituie vlastarii, acele plante verzi provenite prin incoltire care au un aport ridicat de nutrienti.

In principal, vlastarii de floarea soarelui reprezinta o proteina completa deoarece contin toti aminoacizii de care are nevoie corpul, dar si plantutele de hrisca si de mazare dulce vin imediat dupa floarea soarelui pentru ca si acestea ofera o nutritie totala.

„Sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca.” Michel de Montaigne

Am primit si eu cateva produse El-dor Plant si as vrea sa scriu cateva cuvinte despre acestea, poate vor fi de ajutor cuiva. Este vorba despre Vlastari de Floarea Soarelui , Iarba de Grau si ceva dulce .

Vlastarii de Floarea Soarelui reprezinta o hrana completa, datorita continutului ridicat de minerale si nutrienti (fosfor si calciu, excelent pentru oase si dinti,  fier , cupru,iod ), dar si  un bun tonic pentru tesutul muscular si sistemul nervos, chiar si capilar, trateaza inflamarea gatului, probleme pulmonare, raceli, dureri reumatice, febra. Contine 92 de unitati USP de vitamina D, rar intalnita in vegetale si tot spectrul de amino-acizi.

Nu au un gust rau, eu i-am adaugat in salata , dar si ca decor in diferite preparate.

Iarba de Grau  se consuma in general sub forma de suc, acesta contine pana  70% clorofila, este o sursa buna de vitamina B, E, C si A, contine 17 amino acizi , stimuleaza tiroida, neutralizeaza toxinele, reduce fertilitatea, ajuta la refacerea culorii parului, si are multe alte intrebuintari . Sucul de iarba de grau uscat are la fel de mult calciu ca si laptele.

Aceasta cutiuta a fost plina cu dulciurele sanatoase, facute din diferite plante, legume, fructe crude. Din ce mi-am dau eu seama, au fost produse cu nuca de cocos si rosii, restul habar n-am ce-am gustat 😀

Unele au fost ok la gust, cu altele nu m-am putut obisnui, poate si pentru ca nu adopt acest stil de viata, 100% crud, dar cei ce incearca sa-si rezolve anumite probleme de sanatate, sau veganii, stiu sa le aprecieze la adevarata lor valoare .

Pentru mai multe produse si informatii, intrati pe pagina celor de la El-Dor Plant.

 

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Bunatati din stup- Complex Apicol Veceslav HarnajArticolul următor: Prima comanda Bottega Verde- pareri

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate