Inscrie-te la Avon in campania 5, vino in echipa mea !

Hei, am vesti bune!

Daca iubesti produsele Avon si vrei sa ai parte mereu de oferte, reduceri si cadouri, inscrie-te in echipa mea chiar acum! Campania 5 a venit cu super programe motivationale pentru noii inscrisi, asadar , nu ezita, cere-mi mai multe detalii dandu-mi un email la ebanciu89@gmail.com.

Iata cele mai importante oferte , alese numai pentru tine !

  • Prima oferta este compusa din : Parfum Little SeQuin Dress, Parfum Pare Pearls , Apa de toaleta Black Suede pentru el, Ruj Avon True Red , Mascara Avon True si 3 brosuri cu ofertele pentru Paste, toate acestea la super pretul de doar 90 ron!  In plus, ai transport gratuit prin posta si termen de plata al facturii de 2saptamani, iar daca in comanda ta mai adaugi si alte produse , ai 15-20% discount pentru acestea.

  • A doua oferta este compusa din : Parfum Today,Noul Parfum Little SeQuin Dress, Parfum Rare Pearls, Ruj Avon True Red, Mascara Avon True si 3 brosuri cu ofertele pentru Paste, toate acestea la super pretul de doar 103 ron!  In plus, ai transport gratuit prin posta si termen de plata al facturii de 2saptamani, iar daca in comanda ta mai adaugi si alte produse , ai 15-20% discount pentru acestea.

  • A treia oferta este compusa din :Noul Parfum Little SeQuin Dress, Noua Apa de toaleta Black Suede Night, Spumant de baie cu orhidee, Apa de toaleta Full Speed, Parfum Far Away, Ruj Avon True Red, Mascara Avon True si 3 brosuri cu ofertele pentru Paste, toate acestea la super pretul de doar 125 ron!  In plus, ai transport gratuit prin posta si termen de plata al facturii de 2saptamani, iar daca in comanda ta mai adaugi si alte produse , ai 15-20% discount pentru acestea.

 

Nu beneficiaza de aceste seturi cei inscrisi deja, ci doar reprezentantii care se inscriu in aceasta campanie , profitati, reducerea este mai mare de 40% 😉 Va astept in echipa mea <3

Asadar, astept sa-mi scrieti pe ebanciu89@gmail.com pentru a discuta mai in detaliu 😉

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Prima comanda Bottega Verde- pareriArticolul următor: Tu iti aplici corect crema de fata?

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate