Tu iti aplici corect crema de fata?

Pana de curand nu dadeam importanta ‘ritualului de cremuit’ , daca-i pot spune asa 😀 , ci pur si simplu aplicam in graba o crema hidratanta sau de care aveam nevoie si gata.

Ei bine, am aflat cum se aplica corect crema de fata si vreau sa impartasesc cu voi acest ritual, cine stie, poate va este de folos asa cum mi-a fost si mie 🙂

  • Pasul 1 : Se ia o cantitate mica de crema cu o spatula in general, si apoi se incalzeste textura acesteia in palme, astfel incat sa fie la temperatura potrivita. Desi pare un lucru banal, este destul de important .
  • Pasul 2 : Se aplica si se maseaza usor , cu miscari blande si ferme, de la interiorul fetei catre exterior, incepand cu barbia, obrajii, nasul si la final fruntea. Indicat este sa insistam cu miscari ferme pe barbie si pometi. Apoi, de-a lungul conturului fetei se efectueaza miscari energetice de ‘ciupire’ ,recunosc ca nu faceam niciodata treaba asta 😀

  • Pasul 3 : Ca sa fie pasul complet, trebuie sa eliberam tensiunea acumulata prin miscari de presare in zona tamplelor. Majoritatea doamnelor care cunosc acesti pasi, spun ca este foarte important acest proces.
  • Pasul 4 : Ritualul final se rezuma la starea de bine, pentru o zi minunata sau un somn linistit, incheiem rutina de ingrijire a fetei inspirand adanc parfumul cremei de fata.

Sunt pasi simplii, usor de urmat, chiar daca par lucruri banale si fara importanta, tenul nostru ne va fi recunoscator. Aceste sfaturi sunt utile pentru aplicarea oricarui fel de crema; de hidratare folosesc eu.

Pentru aplicarea cremelor  antirid, ca efectele sa fie mult mai vizibile, pasii sunt putin  diferiti, in sensul ca se insista in alte locuri , in general prin miscari de alunecare.

Sper sa va fie utile aceste informatii,sfaturi, detalii sau cum doriti sa le spuneti, eu ma bucur ca le-am invatat si ca le pot impartasi cu voi 🙂

Tu iti aplicai corect crema de fata ? Stiai de acest ritual?

2 comentarii
1 like
Articolul anterior: Inscrie-te la Avon in campania 5, vino in echipa mea !Articolul următor: Smoothie 4- Tedi

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate