Rasfat marca L’OCCITANE en Provence

Brandul L’OCCITANE en Provence s-a nascut ca o poveste datorita  tanarului de 23 ani, Olivier Baussan, care cu ajutorul unui vechi distilator si a cunostintelor sale despre plante, obtine primele uleiuri esentiale de rozmarin care au un neasteptat succes pe pietele din Provence.

Totul a inceput cu adevarat  intr-o veche fabrica de sapunuri, in anul  1976, cand Olivier a readus  la viata arta de manufacturare a sapunurilor dupa retete traditionale din Marseille. De atunci au urmat noi descoperiri de plante si arome, o noua fabrica deschisa, dar si o multime de magazine , astfel incat, in 2012 L’OCCITANE detinea peste 2.700 de magazine in intreaga lume.

In anul 2001, L’OCCITANE a inceput parteneriatul cu ORBIS – ONG international care lupta impotriva pierderii vederii, urmand ca in 2006 , Fundatia L’OCCITANE sa se concentreze pe doua misiuni principale: sprijinirea persoanele cu deficiente de vedere si promovarea emanciparii economice a femeilor. De asemenea, in anul 2009, din respect atat pentru clientii sai, cat si pentru mediul inconjurator, L’OCCITANE a inceput sa ofere rezerve ecologice pentru produsele sale.

Si povestea continua pana in ziua de astazi cand exista milioane de iubitori si consumatori ai acestui brand.

Eu pot sa spun ca le ador, desi preturile nu sunt chiar atat de accesibile pentru omul de rand, insa produsele lor sunt foarte bune si uneori merita sa investim in ceva de calitate.

In momentul de fata ma rasfat cu un set format din 3 produse, pe care le-am primit in cadrul unui eveniment despre care v-am scris aici .

  • Noua Apa de Parfum Terre de Lumière in varianta de 5 ml, care este primul parfum Gurmand Aromatic creat de L’Occitane. Miroase demential si persista foarte mult timp, este un acord perfect, o fuziune neasteptata a notelor fermecatoare gurmande cu accente revigorante aromatice.
  • CREMA DE FATA HIDRATANTA PIVOINE SUBLIME , in varianta de 8 ml. Aceasta crema are o textura ce se adapteaza oricarui tip de ten , oferindu-i acestuia stralucirea si hidratarea optima de care are nevoie pe perioada intregii zile. Corecteaza imperfectiunile si textura pielii, reduce roseata , face pielea mai neteda si catifelata , inchide porii si reduce liniile fine , daca este folosita zilnic.
  • Balsam de Maini cu Unt de Shea in varianta de 10 ml. Acesta are o concentratie  de 25% unt de shea, fapt pentru care este ultra hranitor pentru maini si unghii, are o textura cremoasa ce se absoarbe repede in piele fara sa fie gras sau sa lase reziduuri. Pielea mainilor este  vizibil mai  catifelata si neteda. 

Lasati-va rasfatate de produse de calitate, meritati! 

 

 

1 comentarii
1 like
Articolul anterior: Smoothie 4- TediArticolul următor: Bunatati de la Nutrivita

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate