Bunatati de la Nutrivita

Nutrivita este o companie infiintata in anul 2007 cu scopul de a oferi produse de calitate unui numar cat mai mare de consumatori romani. Produsele comercializate de acestia corespund unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata sanatos, ajutand la mentinerea starii de sanatate sau la imbunatatirea ei.

De peste 8 ani suntem partener strategic al Nutrition et Sante Franta – cel mai mare producator de produse dietetice si BIO din Europa.

Nutrivita este partener de distributie cu unul dintre cei mai vechi producatori de produse BIO si Fara Gluten din Europa – Bauck GMBH, dar si cu producatorul traditional de biscuiti organici Filet Bleu Franta.

Fiind intr-o continua dezvoltare, portofoliul lor de produse cuprinde din ce in ce mai multe marci destinate unei nutritii speciale , sanatoase, care ajuta la mentinerea si scaderea in greutate, dar si la o stare de bine. Aici este vorba despre : Isostar, Gerlinea, Gerble, Cereal Bio, Allegro etc, acestea gasindu-se si în cele mai importante centre comerciale de oriunde din tara: Auchan, Cora, Hervis, Carrefour, DM, Real, Kaufland, Billa, Mega Image, salile de fitness World Class, Inmedio dar  si la alţi parteneri Nutrivita.

Eu am folosit candva produse Gerlinea care m-au ajutat sa scap de cateva kilograme, intr-un mod foarte simplu, fara efort , infometare sau alte prostii.

De curand am primit cateva produse , Isostar, Gerlinea si Gerble , pe care le-am savurat din plin , sunt absolut delicioase si sa nu mai zic, sanatoase.

  •  Batoane crocante cu miere si susan, fara gluten, bogate in magneziu si sursa de fier. Contine 6 pungulite X 3 batoane, absolut delicioase, pe care le-au savurat si piticii .
  • O sticluta Gerlinea330 ml de shake cu aroma de fructe exotice, contine 11 vitamine si 9 minerale.  Acesta poate inlocui cu succes o masa pentru managementul greutatii, deoarece este destinat pierderii kilogramelor in plus sau mentinerii greutatii. Este delicios.
  • O cutie Gerlinea cu 2 batoane cu aroma de ciocolata neagra si alba , bogate in proteine si cu 5 vitamine, cu continut redus de grasimi. Aceste batoane Gerlinea  sunt o solutie simpla care se incadreaza perfect intr-o alimentatie variata si echilibrata. Fiind ambalate individual pot fi luate oriunde, astfel incat sa potoleasca pofta de dulce.
  •  Gerble- 4 biscuiti cu Merisoare si germeni de orez, cu efect antioxidant datorita vitaminei E care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Sunt crocanti, foarte gustosi, satiosi, cu un continut redus de zaharuri si acizi grasi saturati.

Sunt produse sanatoase, fara coloranti si conservanti , care contin arome exclusiv naturale.

 

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Rasfat marca L’OCCITANE en ProvenceArticolul următor: De’ale lui Darius -Fara Coca Cola in sarcina

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate