Elemental- cosmetice din natura

De curand am descoperit noi produse dintr-un magazin online care m-a fascinat de la prima vedere, Elemental, un site pe care se gasesc  o gama larga de ingrediente cosmetice naturale si organice, materii prime de calitate pentru ingrijire personala, igiena și aromaterapie, dar si recipiente sau echipamente si ustensile. Tot ce este nevoie pentru a ne crea singuri, spre exemplu,  cosmetice, parfumuri sau sapunuri, toate fabricate in propria noastra casa.

Eu am avut ocazia sa primesc 2 produse bio Mayam si ”Agenda mea de cosmetice”

  •  Apa de trandafiri de Damasc bio , care are efect astringent, tonifiant si revigorant , antirid, potrivita oricarui tip de ten. Are un parfum placut de trandafiri, delicat si se poate aplica ca atare, pe post de toner, sau se poate folosi ca ingredient pentru formularea de creme, lotiuni, tonere, masti.
  • Untul de Shea organic– purificat , are un miros neutru si este de culoare alb, se poate aplica ca atare pe piele  sau ca ingredient pentru prepararea de compozitii cosmetice pentru piele si par. Este bogat in vitamine, are efect nutritiv,emolient hidratant si regenator al pielii, dar si un bun hranitor al parului.

Produsele comercializate de Elemental sunt produse naturale şi organice certificate de Ecocert Greenlife si trebuie sa stiti ca 100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

Un lucru dragut este si faptul ca pe acest site avem acces la retete si materiale video pentru a ne inspira atunci cand ne apucam sa ne facem propriile proiecte homemade in materie de beauty, mai ales acum cand vine vara si suntem satui de produsele din comert, care uneori ne nemultumesc. Daca avem acces la produse naturale, de ce sa nu profitam?

0 comentarii
11 like-uri
Articolul anterior: Smoothie 5 – pentru imunitate ( catina+ miere de salcam)Articolul următor: Smoothie 6

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate