Voi ce cadouri aveti in plan sa cumparati in acest an de 1 Iunie?

Dragilor, vin cu vesti bune, in special pentru pitici, parinti si bunici ca tot se apropie 1 Iunie . In magazinele SMYK All for kids din toata tara sunteti asteptati cu mic cu mare pentru a pregati din timp surprizele si cadourile dorite de cei mici de ziua copilului asta pentru ca , timp de 2 saptamani,  SMYK All for kids a pregatit o selectie de jucarii cu pana la 40% reducere (18 mai – 29 mai).

Daca doriti sa vedeti toate produsele aflate in promotie, fie ca sunteti in cautare de jocuri si jucarii de interior sau de exterior,  jucarii sport sau educative, le gasiti pe pagina special dedicata a site-ului SMYK All for Kids .

Pentru cei din Constanta, surprizele nu se opresc aici : in magazinul SMYK All for Kids din mall-ul Vivo! Constanta , pe langa jucarii puteti alege si articole de imbracaminte din colectia Primavara-vara cu reduceri de pana la 50%.

Ca si surpriza pantru voi, impreuna cu SMYK All for Kids Vivo! Constana  am in desfasurare 2 concursuri ale caror premii sunt 2 vouchere in valoare de 100 RON fiecare– pentru produse din magazinul Smyk ViVo! Constanta. Inscrieti-va si voi PE BLOG  si pe Facebook , bafta !

In cazul in care nu stiti ce cadouri sa cumparati anul acesta de 1 iunie, puteti apela la recomandarile SMYK All for kids – pentru ca au selectat jucariile aflate in promotie pe etape de varsta, dupa cum urmeaza:

  • Pentru copii intre 0-2 ani:  Set activitati Smiki, covoras de joaca, centru, jucarie interactiva Fisher Price
  • Copii intre 2-4 ani: Carucior papusi Smiki, casa de marcat smiki, vehicule Smiki, Figurine Frozen, Set bebelus si accesorii hranire Smiki, cos cumparaturi cu accesorii
  • Pentru cei intre 4-6 ani: Papusi Barbie , Masina de facut baloane Smiki , Joc de magie, Lego Duplo, Set Trolls, Set joaca nisip, seturi play doh, Masinute si elicoptere cu telecomanda
  • Copii peste 6 ani: Elicopter cu telecomanda, Lego Ninjango, Cubul Rubik, Casti Soy Luna, Lansator Nerf.

Asadar, nu ezitati sa dati o fuga pana la SMYK All for kids , reducerile sunt substantiale si sigur gasiti ceea ce cautati, asta daca sunteti pe aproape de una din cele  opt locatii din Bucuresti si din tara:  Vivo! Constanta, Afi Cotroceni- Bucuresti, ParkLake Shopping Center-Bucuresti, MegaMall – Bucuresti, Promenada Mall-  Bucuresti, Afi  – Ploiesti, Shopping City – Galati, Shopping City -Timisoara.

2 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Smoothie 7 – fructe exoticeArticolul următor: Prajitura rapida – reteta proprie + ulei de cocos Niavis

Related posts

Comentarii

  • Lacatis Steliana

    mai 18, 2017 at 22:26
    Răspunde

    Hăinuțe, jucării și încălțăminte

  • CRISTINA MUNTEANU

    mai 18, 2017 at 22:21
    Răspunde

    Probabil jucarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate