Pachetele cu branza, ceapa verde si marar

Piticii mei vor placintele cu branza, dar nu placinta placinta, ceva , altceva…asta a fost dorinta lor, asa ca m-am pus pe treaba si pentru astazi am pregatit niste pachetele cu branza, ceapa verde si marar.

Curiosi ce pachetele au iesit? Gustari delicioase si satioase 😉

pachetele cu branza

Cele mai rapide pachetele pentru pofticiosi!

Am avut nevoie de:

  • un pachet foietaj (2 bucati are inauntru)
  • 3 oua
  • 500 gr branza foarte putin sarata
  • o mana zdravana de cozi de ceapa verde (din gradina)
  • o mana zdravana de marar verde (din gradina)

Mod de preparare :

Am lasat foietajul sa se decongeleze in timp ce eu am pisat cu furculita branza, apoi am spalat si tocat frunzele de ceapa si mararul, dupa care am adaugat totul intr-un castron, plus oualele, si am amestecat. Asta este compozitia, mai simplu de atat nici ca se putea.

Dupa ce  s-a inmuiat foietajul atat cat trebuie, l-am intins putin cu sucitorul si l-am taiat patratele, ca sa nu pierd timpul, am dat drumul la cuptor la 170°C , apoi am inceput sa pun compozitia rezultata mai sus peste foietaj ,am impachetat si gata treaba .

Am introdus tavile la cuptor si in 20 de minute au fost gata. Trebuie sa va mai spun ca piticii nu mai aveau rabdare si au stat ca pe ace pana am scos tavile? Sau ca , desi ii frigeau, au luat cate o bucatica si le-au mancat asa? :)) Teroare cu ei , am zis ca de acum pun cuptorul in actiune doar dupa ce-i adorm :))

Daca nu ati incercat pana acum, va recomand sa faceti aceste pachetele, puteti combina si in alte feluri, eu mai adaug uneori si ciuperci sau spanac, depinde ce am in casa, ies delicioase. Piticii le mai mananca si cu iaurt.

Spor la bucatarit, iar daca va place aceasta reteta, Share 😉

 

2 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: Prajitura rapida – reteta proprie + ulei de cocos NiavisArticolul următor: Smoothie 8

Related posts

Comentarii

  • Roxana Săndoi

    septembrie 11, 2017 at 22:39
    Răspunde

    Și eu fac o rețetă similară, învățată de la mama mea, originară din Tulcea. Cherdele se numesc, au același conținut, doar că aluatul se face […] Citește mai multȘi eu fac o rețetă similară, învățată de la mama mea, originară din Tulcea. Cherdele se numesc, au același conținut, doar că aluatul se face precum cel de pâine. Oricum, combinația este delicioasă. :) Read Less

    • Elena
      to Roxana Săndoi

      septembrie 13, 2017 at 09:45
      Răspunde

      Serios? Voi incerca si eu cu acest aluat ca si asa fac des paine in casa. Multumesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate