Copiii sunt puterea si energia mea

Hei, buna dimineata,

Adesea sunt intrebata de catre cei din jur cum reusesc sa imi fac singura toate treburile casnice, plus gradinarit, grija de copii, blog si alte lucruri, insarcinata fiind in 8 luni!?. Nu am raspuns niciodata pana acum, doar am zambit politicos, atat…

Stiti, nu mi-e usor, chiar deloc, dar nici nu ma plang, nu am de ce…

Dar ca sa fiu la subiect si sa dau un raspuns, va zic doar atat: Ma uit la ei!

In fiecare dimineata, cand deschid prima data ochii, ma uit la puii mei, dorm atat de frumos incat imi place sa ii privesc minute-n sir si sa vorbesc in soapta cu ei, le multumesc ca m-au ales sa fiu mamica lor; cu mine si cu Bunul Dumnezeu, Caruia  Ii multumesc ca sunt ai mei… Iar daca mai primesc si cate un zambet, asa cum se intampla de cele mai multe ori, ca si acum, nu-mi mai trebuie nimic pentru a-mi incepe si eu ziua cu zambetul pe buze , in felul acesta ma incarc cu toata energia si puterea de care am nevoie peste zi, in fiecare zi!

Practic ma hranesc cu ei…cu zambetul, bucuria, fericirea, inocenta, nazbatiile, copilariile, intrebarile lor, cu tot ce tine de ei, sunt dependenta de aceste lucruri… Ador fiecare minut petrecut in preajma lor si imi pare rau ca timpul trece prea repede, mult prea repede, de aceea prefer sa ma trezesc mult mai devreme decat ei, sa imi termin o parte din treburi, iar apoi sa incerc sa le ofer lor toata atentia, pe cat posibil.

Nu exista nimic mai frumos si mai important pe lumea asta decat copiii mei, puterea si  hrana sufletului meu !

 

,,Cea mai bogată moștenire pe care părinții pot să o lase copiilor este copilăria fericită, plină de amintiri tandre despre tatăl și mama lor. Aceas­ta va lumina zilele care vin, îi va păzi de ispite și îi va ajuta în încercările vieții de zi cu zi după ce vor părăsi casa părintească.”

Sfânta Muceniță Alexandra Feodorovna
1872 – 1918

0 comentarii
4 like-uri
Articolul anterior: Smoothie 8Articolul următor: Simte-te frumoasa cu Himalaya HERBALS

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate