Simte-te frumoasa cu Himalaya HERBALS

Bine v-am (re)gasit dupa aproape o luna in care nu am mai avut timp sa public nici un articol. Ce mai faceti, cum sunteti?

Astazi vreau sa va scriu cateva cuvinte despre ultimele produse Himalaya Herbals pe care le-am primit in urma cu ceva timp, fiind vorba despre un gel pentru curatarea fetei, o crema nutritiva, o pasta de dinti pentru albire si un balsam de buze hranitor.

Incep prin a va spune ca Himalaya Herbals se numara printre preferatele mele, atunci cand vine vorba de produse pentru beauty  si nu numai, pe care le folosesc de ani de zile.

Gelul pentru curatarea fetei nu contine sapun, este destinat uzului zilnic pentru a curata si reimprospata tenul, fiind delicat si ajutand la indepartarea sebumului, lasa pielea curata si fina. Acest gel pentru curatarea fetei contine Neem care este binecunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene si regeneratoare, astfel incat ajuta la lupta impotriva cosurilor si a acneei , dar si a semnelor lasate de aceasta. Este un produs hipoalergenic, testat dermatologic si potrivit pentru toate tipurile de ten.

Crema nutritiva pentru fata este destinata uzului zilnic, este o crema usoara,  are un continut ridicat de Aloe Vera si  Winter Cherry -ingrediente care ajuta la hranirea , hidratarea si protejarea pielii, mentinand-o sanatoasa.

Pasta de dinti Sparkly White este preferata mea, pe langa faptul ca are o formula inovatoare bazata pe Tehnologia Enzimelor din Plante extrase din Papaya si Ananas, ce actioneaza puternic impotriva  petelor  de suprafata in doar 2 saptamani, este un produs natural fara inalbitori chimici. Reduce si previne sangerarile si inflamatiile gingivale, are un gust placut si lasa respiratia proaspata, ceea ce o face nelipsita din casa mea.

Balsamul de buze hranitor este un produs eficient pentru hidratarea si protejarea buzelor de factorii externi, previne si repare uscarea acestora, lasandu-le moi si catifelate. Acest balsam este natural, ca toate produsele Himalaya Herbals, nu contine petrol, coloranti artificiali sau conservanti. Eu il am tot timpul in geanta si il aplic pe bue ori de cate ori este nevoie, il voi folosi in special in aceasta perioada deoarece are si protectie UV.

In ultima vreme am inceput ‘sa lupt’ impotriva factorilor externi daunatori pentru corp , in special pentru fata, cu produse cat se poate de naturale, asa cum va recomand si voua.

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Copiii sunt puterea si energia meaArticolul următor: Dacia Plant 15 ani de activitate – pachet de sanatate

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate