Dacia Plant 15 ani de activitate – pachet de sanatate

Vesti bune va aduc in dar, Dacia Plant implineste 15 ani de activitate, 15 ani in care s-au straduit sa ne aduca in case produse 100% naturale, cu o cantitate mare de substanta activa, fara conservanti sau coloranti, 15 ani de traditie, pasiune pentru sanatate si inovatie.

Povestea lor a inceput in anul 2002, asa cum se intampla mereu in astfel de cazuri, din dorinta unor tineri care au crezut si au vrut sa demonstreze ca produsele naturale sunt la fel de eficiente ca pe vremuri, totul venind din natura. Acum activitatea lor se desfasoara in Brasov,  intr-o fabrica ce respecta toate normele impuse fabricilor de medicamente.

Produsele Dacia Plant sunt o promisiune facuta sanatatii, o promisiune care este indeplinita; mii de oameni, printre care si eu, aleg sa aiba in case produse naturale, cred in ele si rezultatele, efectele benefice aduse organismului de catre acestea, nu contenesc sa apara. Plantele medicinale sunt adevarate minuni atunci cand sunt folosite in suplimente 100%naturale, iar cand se imbina cu traditia, cu sufletul si mintea curate, apar lucrurile de valoare menite sa redea omului modern o parte din natura.

Ei bine, pentru a sarbatori cum se cuvine cei 15 ani de activitate , pe 2 iulie 2017, in Piata Sfatului din Brasov, acestia au pregatit un concert aniversar , in felul acesta compania doreste sa ofere inapoi increderea cu care a fost investita, fiind mereu aproape de oameni și de comunitatea locala. Printre artistii care vor urca  pe scena se afla si trupa Phoenix, una dintre cele mai iubite trupe rock romanesti care aniverseaza si o frumoasa varsta , plina de traditii si vieti schimbate, renaste iar si iar.

Sunteti asteptati cu mic cu mare la acest eveniment, o sa aveti parte de voie buna, distractie si multe cadouri surpriza.

La mulţi ani, Dacia Plant si Phoenix!

2 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Simte-te frumoasa cu Himalaya HERBALSArticolul următor: Copiii si canicula- nu ii lasati singuri in masina !

Related posts

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate