De’ale lui Darius – Mami, tu nu esti o mamica cool…

Tot am zis ca trebuie sa scriu acest articol de vreo 3-4 luni, de prima data cand copilul meu mi-a zis ca nu sunt o mama cool, insa m-am luat cu alte treburi si mereu am uitat. Astazi s-a repetat figura asa ca vreau neaparat sa ramana undeva scris, ca sa nu uit niciodata momentele astea.

Intr-una din zile, eu eram la bucatarie si baietii in dormitor, fiecare cu treaba lui. La un momentdat vine Darius la mine si imi zice:

Mami, tu nu esti o mamica cool.

– Ce-ai spus iubire?

– Ca nu esti o mamica cool…

– Pai ce inseamna asta, de unde ai auzit?

– Am vazut eu la televizor.

– Pai ce ai vazut?

– Am vazut ca tu nu esti o mamica cool, esti o mamica buna.

Si a plecat iar in dormitor. Eu am cazut pe ganduri, nu stiam ce vroia sa zica, sau ce gandea el exact, insa m-am luat cu treaba, din nou, si am zis ca inainte de culcare o sa il intreb, poate ma dumiresc…

Seara, dupa ce am stat cu totii la masa, a facut sotul o punga de pop corn si asteptam sa inceapa nu mai stiu ce film, era sambata sau duminica seara si era in program o poveste de la Disney pe antena parca… Nici nu ne-am asezat noi bine in pat ca incepe Darius :

-Uite , mami, vezi, tu nu esti o mamica cool …

In secunda doi si eu si sotul ne-am aruncat ochii la tv. Ce credeti?… O reclama la Kinder Pinguin, ne uitam si nu intelegem nimic… Cand s-a terminat, Darius zice:

– Ai vazut , tati, mami nu este o mamica cool ,

– Iubire, ce vrei sa spui cu asta, ca mami nu intelege? L-am intrebat.

– Mami, tu nu esti o mamica cool fiindca (este un cuvant pe care il foloseste foarte des) nu ne dai dulciuri inainte de masa, esti o mamica buna ca ne dai desert dupa ce mancam mancarica.

:)) Mister elucidat.

Dupa cateva minute in care am vorbit cu el mi-am dat seama ce a gandit. El a crezut ca ‘mamica’ din reclama i-a dat baietelului un kinder pinguin inainte de masa, lucru care la noi in casa nu se intampla, de aici si concluzia ca o mamica cool nu ar fi una buna :)) La nici 4 ani gandeste logic si toate situatiile pe care le vede in alte parti le socoteste asa cum este invatat acasa, e de bine. Il mananc <3 Il ador <3

Am primit cel mai frumos compliment de la puiul meu,  m-a topit <3

2 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Must have-ul verii este noul Ruj Lichid Mat de la MelkiorArticolul următor: Ia Romaneasca – un must-have

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate