MODA: Ce SA PORTI cu JEANSI cand ai ramas fara inspiratie?

Jeansii sunt, cel mai probabil, articolul vestimentar preferat al multora, fie ca vorbim de domni, fie ca vorbim de doamne si domnisoare. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt o piesa extrem de versatila si pot fi purtati in multiple combinatii de tinute. Cu toate acestea, trebuie sa stii exact cum sa ii asortezi, pentru a nu da gres si a avea outfituri adecvate fiecarei situatii. Citeste, mai departe, despre ce sa porti impreuna cu un astfel de articol vestimentar.
Iata ce poti purta cu o pereche de jeansi:

*Ghete sau bocanci

Fiind ideale pentru sezonul rece, Aceste modele de incaltari sunt perfecte, daca vrei sa te simti confortabil si, in general, preferi pantofii comozi. Acestea au avantajul de a putea fi purtate cu orice nuanta de jeansi, insa trebuie sa te asiguri ca ti se potrivesc perfect si nu sunt evazati la baza piciorului. Astfel, daca ai in garderoba multe perechi de skinny jeans, comanda-ti ghete sau bocanci de pe Modlet si poarta modelele noi regasite aici, ca sa ai outfituri conform celor mai recente tendinte. Ii mai poti combina cu o jacheta din piele si o bluza sau un tricou lejere. Vei arata si te vei simti extraordinar!

*Pantofi sport
Daca esti o fire mai energica si ai un stil de viata alert si solicitant, ai nevoie sa porti pantofi care sa iti permita sa te desfasori in voie si care sa nu iti ingreuneze activitatile zilnice. Pantofii sport, cum sunt cei din imagine, pe care ii gasesti la MODlet, se potrivesc perfect cu jeansii, indiferent de tipul lor. Fiind un articol vestimentar extrem de flexibil, acestia sunt, la randul lor, adecvati pentru zilele stresante. Ii poti purta cu o camasa alba sau o bluza cu dungi orizontale si un sacou.
*Sandale cu talpa ortopedica
Urmeaza sa mergi la o petrecere sau sa iesi in oras si ai nevoie de cateva idei cu privire la ce ai putea sa porti? Ei bine, o pereche de jeansi evazati impreuna cu un tricou lejer si sandale cu talpa ortopedica te vor salva! Aceasta este combinatia perfecta, atunci cand vrei sa arati si sa te simti bine. In acelasi timp, iti va asigura un aer specific filmelor din anii ’70 si ii vor da tinutei tale un efect retro, dar, totodata, extrem de modern.

Nu uita ca atitudinea este cea mai importanta, iar atunci cand porti o pereche de jeansi trebuie sa emani incredere de sine! Inspira-te din aceste cateva idei si poarta-i asa cum iti place!

4 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Ia Romaneasca – un must-haveArticolul următor: TOP 3 sfaturi UTILE pentru mamicile OCUPATE!

Related posts

Comentarii

  • Barcer Mihaela

    octombrie 25, 2017 at 16:25
    Răspunde

    imi plac foarte mult jeans-ii, ii port in diferite tinute, cu diferite articole de incaltaminte

  • Voinea Andreea

    septembrie 20, 2017 at 11:33
    Răspunde

    Super ideei , o sami fie de folos

  • Rosu Gabriela

    septembrie 13, 2017 at 05:30
    Răspunde

    Imi place modele adidasi

  • Mustafa Filiz

    septembrie 12, 2017 at 20:06
    Răspunde

    Multumim pentru ideii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate