3 GRESELI pe care sa nu le faci NICIODATA fata de un BARBAT!

Fie ca ai o relatie, fie ca doar iesi in oras din cand in cand cu un barbat, este esential ca felul tau de a fi sa fie unul atragator si sa iti puna in valoare toate calitatile. Ei bine, femeile au tendinta sa faca anumite greseli in ceea ce ii priveste pe barbati, din diferite motive. Daca iti doresti ca totul sa mearga ca pe roate si sa fii admirata si apreciata, descopera, in cele ce urmeaza, ce NU ar trebui sa faci pentru a fi pe placul unui BARBAT.
Iata care sunt greselile care te pun intr-o lumina nefavorabila:

*Sa te neglijezi!
Aspectul exterior este esential atunci cand vine vorba de femei, atat pentru faptul ca acestea sunt asociate cu eleganta, rafinamentul si frumusetea, dar si pentru ca standardele actuale o impun. Ei bine, una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face fata de un barbat este sa neglijezi felul in care arati. Nu doar ca vei deveni mai putin placuta, insa acest lucru va transmite o imagine negativa in ceea ce te priveste. Astfel, ca sa ai outfit-uri impecabile, iti poti cumpara o geanta din piele de pe the5thelement.ro si il vei da pe spate pe alesul inimii tale. De asemenea, este foarte important sa ai un corp ingrijit si lucrat, asa ca nu ezita sa mergi, din cand in cand, la sala. Felul in care arati este cartea ta de vizita!

*Sa nu fii interesata de ceea ce ii place lui!
Contrar asteptarilor, si barbatii au nevoie sa fie ascultati si intelesi, pentru ca si lor le place sa stie ca exista cineva caruia sa ii pese de ei. Sportul, telefoanele, laptopurile, tabletele sau masinile sunt doar cateva dintre subiectele preferate ale acestora si adora sa fie ascultati atunci cand vorbesc despre ele. De asemenea, barbatilor le place sa aiba foarte mare grija de device-urile lor si vor sa vada acest lucru si in ceea ce le priveste pe partenere. Astfel, interesul tau pentru tehnologie va fi admirat, daca ai grija de telefonul sau tableta ta si le repari atunci cand se strica. De exemplu, poti da click aici, pentru a afla cum sa iti repari ipad-ul. Iubitul tau va aprecia efortul depus de tine si vei deveni mai interesanta in ochii lui, pentru ca adora cand si tu vezi tehnologia asa cum o vede el.

*Sa fii posesiva!
Intr-o relatie, indiferent de etapa in care aceasta se afla, este foarte important ca partenerii sa aiba independenta, pentru a nu se simti sufocati unul de altul. Totusi, din teama de a nu-si pierde jumatatea, femeile au tendinta de a fi extrem de posesive. Acest lucru nu trebuie sa se intample si in cazul tau. Astfel, trebuie sa intelegi ca este normal ca acesta sa mearga undeva fara tine, din cand in cand, sa nu ii faca placere sa i se verifice telefonul sau sa fie interogat cu privire la orice face. Aceste lucruri sunt valabile si in cazul tau si, cu siguranta, nu ti-ar placea daca ar veni din partea lui.

Tine cont de aceste sfaturi si vei evita sa mai faci greseli in ceea ce priveste relatiile!

2 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: TOP 3 sfaturi UTILE pentru mamicile OCUPATE!Articolul următor: Sa vorbim despre CULTURISM

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate