Sa vorbim despre CULTURISM

In ultima vreme am vazut ca din ce in ce mai multi barbati merg la sala, fie ca fac fitness sau ridica greutati, acestia fac sport. Mare parte dintre ei aleg sa isi lucreze masa musculara si fac culturism, sport pe care il practica si tinerii dar si cei trecuti de prima tinerete.

Culturismul, body building in engleza, este un sport practicat pentru  dezvoltarea musculaturii , printr-o combinatie de antrenamente cu greutati, marirea numarului de calorii consumate si odihna, iar uneori se apeleaza si la un supliment de vitamine

Se stie ca, din toate timpurile, cel mai celebru culturist a fost si este, Arnold Schwarzenegger, multiplu campion mondial la amatori si profesionisti. Acesta a castigat, in cea mai importanta competitie a culturismului, 7 titluri Mr Olympia. Este un exemplu pentru tinerii din ziua de azi, si nu sunt putini cei ce practica acest sport.

Daca nu stiati, in Romania avem foarte multi tineri pasionati de culturism, atat fete cat si baieti, care au reusit sa si obtina performante notabile pe plan national, dar mai ales mondial.

Ca in orice sport, si in culturism, este nevoie de suplimente alimentare pentru a ajuta sau a completa o anumita dieta, produse care se gasesc si pe https://www.culturism.net , de la vitamine si minerale, aminoacizi , pana la concentrate proteice si produse pentru sanatatea incheieturilor. Acestea sunt sigure, daca sunteti la inceput de drum puteti cere sfatul antrenorului pentru a stii ce anume aveti nevoie, iar daca aveti experienta, cu siguranta stiti sa va alegeti singuri suplimentele necesare.

In incheiere, ca si o ecuatie, putem spune ca nivelul de rezistenta al elementului ce este denumit veriga slaba, determina masura fortei unui culturist.

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: 3 GRESELI pe care sa nu le faci NICIODATA fata de un BARBAT!Articolul următor: Esti burlac? 3 lucruri care iti vor USURA activitatile casnice

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate