Esti babysitter? Iata cum te poti DIFERENTIA de concurenta!

Daca joburile clasice, la birou, nu sunt pe placul tau si ai ales sa fii freelancer, stii ca acest lucru presupune promovarea intensa a propriului business, pentru a putea castiga clienti. Industria de babysitting din Romania a luat amploare, in ultimii ani, existand, in prezent, sute de persoane ce sunt dispuse sa aiba grija de copii si sa le usureze munca parintilor. Daca si tu esti implicata in acest domeniu, citeste acest articol pana la capat!

Iata cum te poti diferentia de concurenta, atunci cand esti un freelance babysitter!

  • Ofera o gama de servicii complete
    Majoritatea bonelor se axeaza pe anumite aspecte, in aceea ce priveste oferta pe care o propun parintilor. De exemplu, unii babysitteri se ocupa strict cu ingrijirea si hranirea copiilor, in timp ce altii se bazeaza pe educarea acestora si pe activitatile distractive. Daca vrei sa te diferentiezi, iti recomandam sa concepi un plan complet, pe care sa il prezinti potentialilor clienti. In acest sens, intra pe site-ul celor de la Ilbambino, pentru a achizitiona tot ce ai nevoie pentru ingrijirea completa a micutilor pe care ii supraveghezi. Ofera-te sa le faci baie, sa le schimbi hainutele, sa le prepari si sa le servesti masa, dar si sa ii distrezi prin diferite jocuri si activitati amuzante pentru cei mici. Cu siguranta, orice parinte va fi impresionat si isi va dori sa te angajeze!

Vino cu alternative creative

Parintii moderni isi doresc, in mod categoric, ca micutii lor sa fie tratati cu profesionalism si cu pricepere. De aceea, ei nu vor angaja pe oricine, ci doar pe acea persoana care le poate garanta educatia potrivita a copilului. Daca doresti sa iesi in evidenta, printre zeci de alte bone, studiaza acest domeniu si vino cu solutii eficiente, pe care parintii sa nu le poata refuza. De asemenea, incurajeaza creativitatea micutilor de care ai grija, accesand https://www.ilbambino.ro/centre-de-activitate/, unde poti gasi produse precum corturi de joaca tematice, simularea activitatilor casnice cu ajutorul jucariilor (fier de calcat, suport de vase, set de curatenie etc.) si nu numai. Astfel de activitati sunt extrem de atractive pentru parinti, care vor dori imediat sa apeleze la serviciile tale!

  • Pune la dispozitie referinte convingatoare
    Ai colaborat, pana acum, cu cateva familii, iar acestea au fost incredibil de multumite? Te-au laudat, in nenumarate randuri, si ti-au multumit pentru serviciile ireprosabile? Nu lasa aceste lucruri sa se estompeze si, in schimb, profita de context pentru a obtine niste referinte puternice. Roaga persoanele cu care ai lucrat sa scrie cateva randuri despre experienta placuta pe care au avut-o si intreaba-le daca le poti folosi datele de contact, in cazul in care potentialii clienti doresc sa afle mai multe detalii despre tine. In acest mod, vei arata ca esti o persoana responsabila, deschisa si transparenta.

Acestea fiind spuse, daca lucrezi pe post de babysitter, pune in aplicare sfaturile prezentate mai sus. Vei observa, in scurt timp, ca functioneaza!

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Esti burlac? 3 lucruri care iti vor USURA activitatile casniceArticolul următor: Cauti un salon de frumusete in Bucuresti?

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate