Cauti un salon de frumusete in Bucuresti?

Am o noutate pentru iubitoarele de frumos, pentru doamnele care doresc sa fie tinere si frumoase in fiecare zi, o zi de rasfat la unul dintre cele mai cautate saloane de infrumusetare sigur o sa va aduca zambetul pe buze . Este vorba despre un salon de frumusete cu 8 locatii in Bucuresti, ultimul fiind deschis de curand, din 7 Iulie 2017 ,El Studio Titulescu, in zona Victoriei.

Situat in inima Bucurestiului, format dintr-o echipa de profesionisti care pun accent pe calitate, stabilitate si respect, El Studio Victoriei va asteapta sa ii treceti pragul si sa va covingeti de serviciile profesionale pe care le pun la dispozitia voastra.

Noul concept „premium” este definit prin produsele folosite, de cea mai inalta calitate, cum ar fi: Wella, SP, Kerastase, Academie, Opi și Moroccanoil. 

La capitolul servicii au o gama variata, de la coafor, frizerie, manichiura/pedichiura, pana la masaj, cosmetica, epilare definitiva IPL. Aici, atat doamnele cat si domnii, au parte de un adevarat rasfat, toate produsele sunt profesionale, iar personalul este amabil, va ajuta sa va gasiti stilul personal potrivit, mai mult, veti avea parte si de consultanta de imagine. Acestia va vor ajuta, printre altele, sa stabiliti care sunt culorile care va avantajeaza, in functie de culoarea ochilor, a pielii, a parului. In acelasi timp, o sa primiti sfaturi despre felul in care puteti folosi , acasa, eficient produsele profesionale pentru a avea aceleasi rezultate ca si la salon.

Daca sunteti in cautarea unui loc in care sa va relaxati, sa va simtiti bine si rasfatate, sau sa socializati, acesta este locul perfect, El Studio Titulescu.

 

 

1 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Esti babysitter? Iata cum te poti DIFERENTIA de concurenta!Articolul următor: Locuiesti la curte? Iata cum trebuie sa te ADAPTEZI la noul sezon!

Related posts

Comentarii

  • Oana

    octombrie 23, 2017 at 17:23
    Răspunde

    Foarte bun articol, multumesc mult pentru recomandare, chiar cautam un salon mai ok.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate