Locuiesti la curte? Iata cum trebuie sa te ADAPTEZI la noul sezon!

Daca locuiesti la curte, toamna impune cateva schimbari necesare, pe care trebuie sa le faci in aceasta perioada. Daca detii o gradina si chiar si animale, citeste pana la final articolul de fata, pentru a sti ce pasi trebuie neaparat sa urmezi, pentru a te bucura de o toamna roditoare si placuta!

Iata cum trebuie sa te ADAPTEZI noului sezon, daca locuiesti la curte!

Treburile casnice
Odata cu venirea toamnei, vei avea de facut cateva treburi casnice in plus. Dupa o vara roditoare, gradina ta va avea nevoie de ingrijiri speciale, pentru a fi pregatita sa treaca de iarna, cu brio. De exemplu, vei fi nevoit sa strangi frunzele uscate, daca vrei sa iti pastrezi curtea curata si ordonata. In plus, acestea pot fi folosite chiar si pe post de ingrasamant sau compost. De asemenea, se impune taierea gardurilor vii, inainte de sosirea iernii, pentru a le putea mentine stufoase si compacte. Nu uita sa elimini buruienile si sa plantezi noi plante si pomi fructifieri, caci acesta este momentul perfect. Pentru a putea face toate aceste treburi, intra pe Bman.ro si comanda-ti o pereche noua de pantofi din piele naturala. Ei iti vor mentine picioarele uscate si calde, asigurandu-ti confortul necesar.

  • Ai grija de animale!

Daca ai animale precum oi, capre, gaini sau vaci, trebuie sa le acorzi o atentie deosebita, in acest sezon. In timp ce unele animale nu au probleme, in timpul sezonului ploios, altele sunt mult mai sensibile. Asadar, asigura-te ca ele traiesc in conditii potrivite, sunt hranite corespunzator si nu sufera de frig sau alte probleme. De asemenea, pentru animale comanda gard electric de la Magnetcenter, astfel fiind sigur ca necuvantatoarele se afla mereu in siguranta, in spatiul propriei curti. Tine minte faptul ca siguranta si confortul lor este foarte importanta, daca iti doresti sa le ai alaturi cat mai mult timp!

  • Timpul perfect pentru un peisaj de vis

Daca traiesti la curte, ai avantajul imens de te a bucura de o priveliste minunata. Natura este extraordinara, pe timpul toamnei, si de aceea trebuie sa profiti din plin. Daca ai o gradina spatioasa care, pe timp de vara, este plina cu flori, nu trebuie sa renunti la ea. Exista numeroase feluri de plante care rezista extrem de bine, chiar si toamna. Asadar, planteaza dalii, carciumarese, trandafiri si crizanteme, pentru a aduce un plus de culoare curtii tale.

Acestea fiind spuse, daca traiesti la curte, profita de acest sezon si pune, cu incredere, in practica sfaturile de mai sus!

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Cauti un salon de frumusete in Bucuresti?Articolul următor: Bioderma Sensibio H2O – solutie micelara

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate