Bioderma Sensibio H2O – solutie micelara

BIODERMA este un brand foarte cautat atat pentru noi cat si pentru copilasi, care si-a inceput poveste in anii 70′ datorita unui farmacist-pionier, care a reusit sa dezvolte primele brevete si a pus bazele filosofiei BIODERMA: BIOlogia in sprijinul DERMAtologiei. Si de aici povestea a continuat pana in ziua de azi, cand ne putem bucura de beneficiile acestor produse dermato-cosmetice.Primul contact cu Bioderma a fost fix cu aceasta solutie,Solutia micelara Sensibio H2O, pe vremea cand eram insarcinata cu primul copil am cautat un produs care sa imi curete in profunzime tenul, sa nu usture sau sa imi provoace mancarimi caci atunci aveam o sensibilitate la majoritatea produselor cosmetice, de la lotiuni demachiante si tonice pana la creme. Parca am descoperit America, asa m-am simtit cand am folosit prima data Sensibio H20, asta pentru ca a curatat rapid si eficient tenul, fara sa imi dea senzatia de usturime, nici macar in jurul ochilor, ba mai mult, am avut impresia ca are efect calmant. De atunci au incetat si mancarimile in zona obrajilor, unde aveam probleme de ceva timp, nu am mai avut treaba nici cu roseata, si iata ca sunt 4 ani si ceva de cand nu ma mai despart de acest produs.

Solutia micelara nu necestita clatire nici inainte si nici dupa folosire, se imbiba o discheta demachianta cu Sensibio H2O si se curata fata si conturul ochilor, se repeta aceasta operatiune pana fata ramane curata. Nu are parfum, alcool sau phenoxyethanol.

Din cate am citit pe site, Sensibio H2O, este prima si singura solutie micelara dermatologica perfect compatibila cu pielea, dotorita ingredintelor care ajuta in mod natural la reconstruirea peliculei hidrolipidice a pielii.

Mie imi place tare mult, asa cum am scris si mai sus, ca nu irita ochii, are efect calmant si curata in profunzime tenul fara a fi nevoie de clatire, contine putine ingredinte  si este potrivita tenului sensibil, are foarte multe plusuri in ochii mei.

Asadar, recomand din suflet solutia micelara Sensibio H2O de la Bioderma , este un produs eficient, sigur o sa va indragostiti de el !

 

1 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Locuiesti la curte? Iata cum trebuie sa te ADAPTEZI la noul sezon!Articolul următor: Crema de maini White Grape- Di Palomo , de la Marionnaud

Related posts

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate