Crema de maini White Grape- Di Palomo , de la Marionnaud

Inca din titlu aflati ca astazi v-am pregatit un review al unui produs cosmetic din gama Di Palomo, un brand de inspiratie italiana care, din dragoste pentru Italia, a pus bazele a 4 creatii uimitoare, fiecare punand in valoare cate un atribut unic al tarii. Produsele acestui brend sunt fabricate in UK la standarde ridicate si asigura o calitate exceptionala.

Eu va voi scrie astazi cateva cuvinte despre un produs Di Palomo achizitionat din Marrionaud, un brand care dateaza din Paris incepand cu anul 1984, care, practic este o parfumerie ce a reusit sa stranga intr-un singur loc cele mai importante si cautate marci de cosmetice.

Crema pentru maini si unghii White Grape, este o crema hidratanta si protectiva datorita formulei avansate ce contine factori UV, iar acestia protejeaza intens pielea de efectele nocive ale soarelui. Datorita acestori factori, se previne aparitia petelor maronii, dar si imbatranirea prematura a pielii. Crema pentru maini si unghii este imbogatita cu ulei de masline, aloe vera si ulei de struguri.

Are un miros mai mult decat placut, foarte parfumat, consistenta cremoasa, se intinde si se absoarbe repede in piele lasand-o moale si hidratata, cu un parfum aparte, care se mentine undeva la 2 ore sau cel putin atat am simtit eu. Daca este folosita zilnic, are grija ca pielea mainilor sa fie in permanenta neteda si catifelata.

Crema de maini si unghii White Grape vine in varianta de 75ml, fabricate in Anglia se gaseste exclusiv in magazinele Marionnaud, atat fizice cat si online.

Personal, imi place mult, in special mirosul, dar si faptul ca hidrateaza in profunzime si pielea se simte bine atat la interior cat si la exterior, ramanand foarte fina.

Voi ati folosit-o pana acum?

1 comentarii
1 like
Articolul anterior: Bioderma Sensibio H2O – solutie micelaraArticolul următor: A doua comanda Bottega Verde

Related posts

Comentarii

  • Naty Mihaela

    octombrie 25, 2017 at 17:02
    Răspunde

    Nu am avut nici un produs Marrionaud pana acum de aceea am citit cu interes si constat ca ar fi foarte buna pentru mine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate