A doua comanda Bottega Verde

Buna dimineata dragilor, adica sper sa fie buna in ciuda vremii, in special a ploii 🙂

Stiti ca in ultima vreme am restante la orice, nu ca ma laud, dar vreau sa zic :)) Asadar, vreau sa va arat ce-a de-a doua comanda pe care am plasat-o la BottegaVerde si sa va scriu cate 2-3 cuvinte despre fiecare produs in parte.

De aceasta data mi-am ales un ulei si un balsam crema din seminte de in, un sampon antimatreata cu extracte din urzica si lamaie, un gel de dus cu suc de mure salbatice si o apa micelara, iar ei, draguti ca de obicei, mi-au oferit cadou un sapun cu vanilie neagra.

M-am gandit mai bine si in acest articol va voi face un scurt review a 3 produse, iar pentru celelalte aloc un alt articol, pentru ca am multe de zis si sa nu fac aici un ditamai romanul :))

Asadar, incep cu Samponul antimatreata cu extract de urzica si lamaie , din gama Ortica e Limone, care , din denumirea lui ne dam seama ca are in cmpozitie extract de urzica pentru a trata firul de par slabit si cu probleme de matreata, dar si lamaie care ajuta la purificare delicata. Este indicat ca pentru rezultate optime sa se foloseasca frecvent, cu o cantitate generoasa se maseaza parul umed pana se formeaza o spuma usoara si apoi se clateste cu apa din abundenta. Eu aveam parul foarte uscat , ars, deteriorat cand l-am folosit si nu pot sa zic ca a fost wow, fara balsam si ulei devenea sarma, si sunt constienta ca depinde intotdeauna de textura firului de par…

Cu Uleiul si Balsamul crema din seminte de in am facut o alegere buna, impreuna au facut treaba buna.

Ulei din seminte de in este un produs special pentru par uscat , care are efect de ingrijire, regenerare, hidratare, cu adevarat bun. Se aplica o cantitate mica de produs pe parul umed si apoi se usuca ca de obicei, eu il mai aplic chiar si pe parul uscat . Dupa folosire, parul devine moale si are un luciu aparte.

Bineinteles, pentru rezultate optime, am folosit si Balsamul de par cu seminte de in, care are in compozitie, pe langa ulei de in, proteine vegetale si pantenol. Acesta se foloseste atat pe par cat si pe scalp, pe parul umed dupa samponare, se lasa cateva minute si apoi se clateste. Rezultatul este uimitor la parul meu, se descurca imediat, se vede, se simte ca parul este hranit in profunzime, ramane moale si usor de pieptanat, dar arata si bine, este mai luminos.

Nu pot sa va mai zic decat ca am inceput sa ma indragostesc de produsele Bottega Verde si cu siguranta voi mai comanda, am deja un wishlist destul de lung :))

Daca va intrebati cu ce ocazie am primit sapunul cadou, va zic doar atat:  cei de la Bottega Verde rasplatesc fidelitatea clientilor oferindu-le cate un cadou la fiecare comanda, indiferent de suma, iar la o comanda mai mare de 99 ron ofera si livrare gratuita.

Iar daca intrati pe site si vreti sa comantati, va mai dau o veste buna, BottegaVerde.ro vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ELENISME înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de el.

 

2 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Crema de maini White Grape- Di Palomo , de la MarionnaudArticolul următor: Gel de dus cu mure salbatice si Sapun cu vanilie neagra

Related posts

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate