Gel de dus cu mure salbatice si Sapun cu vanilie neagra

A ramas ca intr-un alt articol sa va scriu cateva impresii despre aceste produse, Gel de dus cu suc de mure salbatice si Sapun cu vanilie neagra, parte din aceasta comanda plasata la BottegaVerde.

Dupa cum bine stiti, produsele lor au in compozitie ingrediente naturale, asa ca este si normal ca pielea mea sa le iubeasca, tocmai de aceea am mai adaugat un gel de dus la colectia mea. Gelul de dus cu aroma de mure salbatice e ceva… nu stiu cum sa va zic ca sa ma fac cat mai bine inteleasa, e misto rau, miroase demential si lasa pielea catifelata si parfumata. Zau ca-ti vine sa nu mai iesi din dus :)Nu contine parabeni sau formaldehida, are efect de curatare, hidratare, relaxare, iar in timpul dusului iti da o stare de bine datorita mirosului in primul rand. Sa va mai zic ca ador murele sub orice forma? Cred ca v-ati dat seama deja 🙂

Sapunul cu aroma de vanilie neagra l-am primit cadou de la cei de la Bottega Verde pentru ca ei ofera  un cadou la fiecare comanda, indiferent de suma, iar la o comanda mai mare de 99 ron ofera si livrare gratuita, de care am beneficiat si eu. Sa revenim la sapun, drept va spun ca n-am mai folosit sapun solid nu de mult, ci de foarte mult timp, si aici vorbim de ani. Ei bine, acesta mi-a depasit asteparile, l-am pus la chiuveta si toata familia a inceput sa il foloseasca datorita mirosului intens de vanilie neagra care se pastreaza in piele. Spre uimirea mea, nu a dat senzatia de maini uscate, din contra, au ramas fine si catifelate.

Pentru ca sunteti alaturi de mine, BottegaVerde.ro vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ELENISME înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de el.

 

 

 

2 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: A doua comanda Bottega VerdeArticolul următor: Apa micelara cu afine si zmeura- BottegaVerde

Related posts

Comentarii

  • Maria Burtumac

    octombrie 26, 2017 at 14:15
    Răspunde

    Acest magazin online BottegaVerde.ro are multe produse folositoare , l-am vizitat si eu .

  • Dodoi Daniela

    octombrie 25, 2017 at 16:59
    Răspunde

    Produse eficiente de la Botema Verde le folosesc și eu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate