Apa micelara cu afine si zmeura- BottegaVerde

Daca vrem sa avem un ten sanatos si frumos este esential sa il ingrijim cum trebuie, folosind produse de calitate. Un ten curat este mai luminos si ne face sa ne simtim mai bine, ne da incredere in noi. De cand au aparut apele micelare, majoritatea am renuntat de clasicul demachiant, acestea devenind noul mod de igiena a tenului, datorita numeroaselor beneficii.

Apa micelara cu afine si zmeura de la Bottega Verde  face parte din comanda despre care v-am vorbit in acest articol . Are o formula cu extract de afine si zmeura super eficienta, adecvata pentru machiajul rezistent la apa, este potrivita pentru tenul uscat si sensibil. Nu este nevoie sa clatiti tenul dupa folosire pentru ca nu lasa reziduuri, este placut racoritoare si usoara, lasand pielea curata si catifelata.

Pielea sensibila este reactiva si usor iritabila, de aceea imi place aceasta apa micelara, ca nu produce mancarimi, usturime sau roseata, se aplica o cantitate mica de produs pe discheta demachianta si curata in profunzime.

Eu o folosesc ori de cate ori simt ca tenul meu are nevoie de ajutor, in sensul ca micelele active de curatire invaluie praful, mizeria si machiajul. Cum mai mereu sunt pe fuga si nu intotdeauna am timp de un intreg ritual de demachere si reimprospatare a tenului, trebuie sa recunosc ca apa micelara ce afine si zmeura imi este la indemana si o folosesc cu fiecare ocazie.

Cred ca cel mai bun si rapid mod de a te demachia este sa folosesti o apa micelara, in detrimentul demachiantelor si solutiilor tonice, in felul asta economisesti timp  si de ce nu, chiar bani 🙂 Cel putin asa sta treaba la mine de cateva luni.

Daca sunteti curiosi, BottegaVerde.ro vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ELENISME înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de el. De asemenea, la fiecare comanda , acestia ofera un prdus cadou, iar la o comanda mai mare de 99 ron aveti si livrare gratuita.

Voi ce apa micelara folositi?

4 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Gel de dus cu mure salbatice si Sapun cu vanilie neagraArticolul următor: Produse de calitate pentru epilatul acasa – EpilatPro

Related posts

Comentarii

  • MOROSANU DANIELA CORNELIA

    octombrie 25, 2017 at 16:48
    Răspunde

    Apa micelara cu afine si zmeura de la Bottega Verde,o folosesc zi de zi,este de calitate si sunt incantata ca exista,de aceea o recomand tuturor.

  • Naty Mihaela

    octombrie 18, 2017 at 10:09
    Răspunde

    Pur si simplu ador produsele Bottega Verde insa produsul din imagine nu l-am testat niciodata ;momentan am apa micelara Nivea dar intentionez ca dupa terminarea […] Citește mai multPur si simplu ador produsele Bottega Verde insa produsul din imagine nu l-am testat niciodata ;momentan am apa micelara Nivea dar intentionez ca dupa terminarea ei sa o incerc pe aceasta . Read Less

    • Elena
      to Naty Mihaela

      octombrie 19, 2017 at 21:03
      Răspunde

      E chiar super, ti-o recomand. Ma bucur ca ti-a fost util acest articol.

  • Roxana Săndoi

    octombrie 17, 2017 at 23:39
    Răspunde

    Am descoperit de curând produsele Bottega Verde, nu știam că au și apă micelară. Eu o folosesc pe cea de la Nivea pentru ten sensibil, […] Citește mai multAm descoperit de curând produsele Bottega Verde, nu știam că au și apă micelară. Eu o folosesc pe cea de la Nivea pentru ten sensibil, dar mă tentează mult și cea de la Bottega Verde, în special după acest articol. :) Read Less

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate