Pompa electrica Spectra9Plus- ajutor de nadejde

De cand am aflat ca voi fi mamica pentru prima data, mi-am dorit sa alaptez, lucru care nu a fost posibil la primul copil decat o scurta perioada de timp, apoi la al doilea a fost putin mai usor, in sensul ca aflasem de pompele manuale de san care m-au ajutat intr-o oarecare masura, de ceaiurile pentru stimularea lactatiei, plus experienta. Am alaptat 1an si aproape 7luni, dar atat fizic cat si psihic, eram mai tot timpul obosita, fiind si insarcinata in 6 luni, asa ca am intrerupt treptat alaptarea. Acum, la bebe 3, nu voi mai renunta atat de usor.

Totul fost mai simplu, avand experientele trecute, lapticul a venit in 4 zile doar cu ajutorul bebelinei, insa, au fost momente in care, din cauza oboselii si pentru ca bebelina nu sugea cum trebuie, am simtit ca imi bubuie sanii, am avut dureri ingrozitoare, furia laptelui mai pe scurt. Ei bine, aici m-a ajutat pompa electrica Spectra9Plus ! 

Nici nu stiu cu ce sa incep ca sa fiu sigura ca va dau toate informatiile si nu imi scapa nimic… Pompa de san electrica dubla Spectra 9+ e ceva nou pentru mine si ma bucur ca am avut si am ocazia sa o folosesc in continuare, este un  produs nemaipomenit, parca ai pune copilul la san, e atat de eficienta incat o recomand tuturor mamicilor care alapteaza.

Am ramas placut surprinsa inca de la prima utilizare, am simtit ca parca as fi pus-o pe Daiana la san, mai intai am inceput cu un masaj, apoi, ca un proces natural, a inceput pomparea, am setat viteza , fix asa cum suge si pitica mea si totul a decurs perfect. Are o sumedenie de functii, toate menite sa sustina alimentatia sugarilor.

Stiti ca la 3 luni, majoritatea bebeilor au o perioada in care nu prea dorm, nu prea mananca, din cauza puseului de crestere… Ei bine, a mea printesa sugea doar dintr-un san, nu il voia pe celalalt si pace, asa ca la un san era ea, la celalalt spectra9+ 🙂 Am trecut cu brio peste aceste zile, nu am mai avut dureri si nici nu am stat cu grija ca ma voi pata cand merg pe undeva, asa cum pateam inainte, asta pentru ca am luat pompa de san dupa mine, in poseta. Este micuta, usoara si silentioasa, biberonul in care se colecteaza laptele este de asemenea mic si foarte usor, asadar, este perfecta pentru deplasari.

Pompa de san electrica dubla Spectra 9+ are multe functii, pe langa faptul ca poate fi folosita pentru pompare simultana, are 10 nivele de setare ale vacuumului,  2 moduri de funtionare( stimulare a lactatiei si extragere), este dotata cu sistem anti-reflux, este usor de asamblat si sterilizat, componentele care intra in contact cu laptele matern nu contin BPA. Are lumina de fundal si timer care se opreste singur dupa 30 minute, ceea ce inseamna ca poate fi utilizata si pe timpul noptii, iar eu chiar am folosit-o de cateva ori. Recipientele de colectare a laptelui sunt practic 2 sticlute ce pot fi folosite si pentru hranirea bebelusilor, prin atasarea biberoanelor incluse in set.

Spectra9Plus functioneaza cu acumulator reincarcabil si dupa o incarcare completa se poate folosi pana la 2 ore fara probleme. Cum am zis si mai sus, poate fi luata oriunde, este super usoara si silentioasa, potrivita pentru orice tip de mamica, fie ca va intoarceti la servici si nu doriti sa opriti alaptarea, fie ca plecati undeva cateva zile fara bebe, sau in orice alta situatie.

Eu am folosit-o si va zic sincer ca este foarte eficienta, stimuleaza lactatia si sustine alaptarea, asa ca v-o recomand!

 

8 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Produse de calitate pentru epilatul acasa – EpilatProArticolul următor: Fursecuri in 2 culori- decupate de copii

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate