TOP 3 metode pentru a conduce mai ECOLOGIC

Esti, cel mai probabil, constient de felul in care orice actiune de a ta afecteaza lumea in care traiesti. Iti sunt familiare notiunile de noxe sau condus ecologic? Daca iti doresti sa protejezi mediul inconjurator, trebuie sa te asiguri ca, in cea mai mare parte din timpul in care conduci, o faci intr-un mod responsabil. Descopera, in cele ce urmeaza, cateva modalitati de a te deplasa cu masina cat mai ecologic, astfel incat sa nu ai un impact negativ asupra naturii sau a celorlalti oameni.
Iata cum sa conduci mai ecologic:
* Foloseste GPS
Importanta GPS-ului este data, in primul rand, de faptul ca iti permite sa ajungi in timp util la o destinatie prestabilita, fara a te mai lovi de situatiile in care gresesti traseul sau pierzi minute sau chiar ore in sir pe o ruta ocolitoare. In al doilea rand, o facilitate surprinzatoare pe care acesta o aduce este faptul ca, datorita lui, iti poti mentine o viteza constanta si regulata, avand in vedere ca iti este cunoscuta traiectoria. Cel mai util mod de a folosi GPS-ul este de pe telefonul mobil. Totusi, ai grija ca acesta sa fie protejat in permanenta si cumpara de pe Husafolieprotectie.ro accesorii de protectie. Petrecand mai putin timp la volan, scutesti din consumul inutil de carburant, atat masina, cat si mediul fiind in siguranta.

* Instaleaza o sonda lambda
Unul dintre rolurile principale ale unei sonde lambda este acela de a reduce emisiile de noxe in atmosfera. In acelasi timp, ea ajuta la eficientizarea functionarii catalizatorului, care arde complet gazele de evacuare. Avand in vedere faptul ca automobilele se numara printre cele mai mari surse de poluare la nivel global, fiecare detinator al unei masini are responsabilitatea de a incerca sa reduca efectul negativ pe care acestea il au asupra mediului. Astfel, gasesti la Raoauto sonda lambda pentru masina, ca sa conduci ecologic.
In plus, motorul va incepe sa functioneze mult mai bine si vei avea parte de o perfomanta sporita a masinii!

*Treci la o masina electrica
Putand fi incarcate cu ajutorul unui dispozitiv portabil, ce se poate conecta la o statie de incarcare, masinile electrice sunt, in mod sigur, cele mai ecologice vehicule pe patru roti. Desi pot fi incarcate cu energie obtinuta din combustibili fosili, tot nu sunt la fel de periculoase pentru mediu cum sunt cele pe benzina. Deoarece au un nivel al eficientei crescut, acestea nu au emisii de gaze periculoase, fiind ideale pentru a fi folosite in mediul urban.

Este esential sa stii cum poti face sa nu ai un impact negativ asupra mediului in care traiesti! Treci pe verde!

8 comentarii
1 like
Articolul anterior: Ce trebuie sa stii daca vrei sa faci un credit onlineArticolul următor: Friptura de porc vietnamez pe pat de legume- la cuptor

Comentarii

  • Lupan Monica Gabriela

    octombrie 27, 2017 at 10:23
    Răspunde

    Foarte util articolul pentru toti soferii. Trebuie sa protejam si mediul, dar sa si facem economie de combutibil si cheltuieli. Big like. :)

  • Radu Tilea

    octombrie 26, 2017 at 13:51
    Răspunde

    De acord sa investim bani si timp in viitorul copiilor nostri care vor respira aer curat .

  • Bebbytza Bombonika Tha

    octombrie 26, 2017 at 01:53
    Răspunde

    Super !

  • Smarandache Daniella

    octombrie 25, 2017 at 21:19
    Răspunde

    super articol

  • Madalina Sandu

    octombrie 25, 2017 at 20:06
    Răspunde

    De acord cu tine..este necesar sa ne protejam mediul pentru ca el ne ofera viață.

  • Mihaela Scarlat

    octombrie 25, 2017 at 18:33
    Răspunde

    Foarte interesant

  • Lorena Diaconu

    octombrie 25, 2017 at 17:00
    Răspunde

    un lucru bun intr-adevar economica

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate