Una din noptile albe de mamica

Este joi seara, stam la masa, radem,glumim, dupa care ne pregatim de somn, in sensul ca am spalat copiii si i-am imbracat in pijamale, m-am pregatit si eu de o noapte ce se astepta a fi una odihnitoare atat pentru copii cat si pentru mamica ,dar… de aici incepe totul.

Am vrut sa pun baietii la somn, dar Darius a vrut sa doarma cu tati in dormitor la ei, iar David cu mine. Nimic nou, se mai intampla, asa ca sotul s-a asezat in pat cu Darius si somn in secunda doi…ei bine, David cu chef de joaca, s-a dat jos din pat, a mers la Darius si amandoi au inceput sa se alerge si sa se joace prin sufragerie. Eu, linistita, ma uit la ceas, vad ca e 22:08, zic sa-i las putin sa-si termine energia si dupa somn. Adoarme Daiana, ei se jucau in treaba lor si la un momentdat ma uit la ceas, 23:00.

-Gata baieti, la somnic!

-Inca nu, mami, zice Darius, vreau sa fac intai puzzle cu Animatera, ma ajuta si David.

M-am rugat eu putin de ei si nimic, pana nu au facut puzzle, au jucat de cateva ori sotronul pe covorul din sufragerie, s-au mai alergat putin prin casa, n-am avut cu cine sa ma inteleg. Intr-un final, la 24:20, Darius vine sa ne iubirim, se baga in pat si adoarme, reusesc sa il pun si pe David pe perna, dar el mai avea putina energie si a inceput sa cante in limba lui vreo 2-3 cantecele, dupa care somn! Pun si eu capul pe perna cand, Daianei ii era fomita… o alaptez si ma bag la somn, ceasul era deja 01:15.

Ce bine mai dormeam… aud:

-Mami, fac pipi (Darius)!

-Pune-te pe olita, iubire.

-Nu o am in camera.

-Fugi la baie!

-Nu vad nimic mami, nu vezi ca dorm pe mine, cum sa aprind becul?

Si uite-asa s-a ridicat Elena din pat, a dus baiatul la baie, i-a dus si olita in camera, zic na, sa-mi iau masuri de precautie peste noapte :)) Ma uit la ceas, 03:22, vad ca am 2 mesaje pe facebook, zic sa raspund si apoi ma bag la somn… pun capul pe perna si se trezeste David: -Mami, apita! Dau apa copilului, pun capul pe perna, atipesc si… dum!drong! Am sarit ca arsa! Am avut impresia ca vantul ( care nici nu batea) mi-a zburat o bucata de tabla de pe casa, asa ca am iesit val vartej afara… venisera un camion cu nu stiu ce si a descarcat la vecinii din fata casei mele, de acolo zgomotul…

Ma asez din nou in pat, ba pe-o parte, ba pe alta si ciuciu somn. Merg in sufragerie, aprind laptopul, zic sa scriu un articol pe blog cand, in urma mea, David plangand: -Mamiii, mamiii . Il duc, il adorm, revin in sufragerie, trag aer in piept si imi zic: -Eleno, ai nevoie de o cafea! Foarte bine, doar ca eu nu beau cafea! -Un pahar mare cu Pepsi sau Coca Cola! dar n-am in casa…

Deschid din nou laptopul, cand vad ca e 05:45, scriu titlul unui articol si din nou, David in urma mea… ll bag iar la somn… ma apuc de acest articol si deja o aud pe Daiana cum se foieste si scanceste, ii este fomita.

Hai, buna dimineata! Alaptez fata si apoi ma apuc de spalat vase, am si de impaturit niste rufe ramase restanta de 2 zile… hai ca am dormit si in noaptea asta, deja e 06: 35 !

Cam asa e cand esti de 3x mamica, mai o noapte alba, mai o zi cu soare :)))

Pupici, zi frumoasa!

 

2 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Friptura de porc vietnamez pe pat de legume- la cuptorArticolul următor: Te consideri o fashionista veritabila?Detaliile care pot RUINA o tinuta !

Related posts

Comentarii

  • oriceieftin

    octombrie 27, 2017 at 23:30
    Răspunde

    Oricum esti o fericita cu trei iezi cucuieti. Lasa ca se fac ei mari.

    • Elena
      to oriceieftin

      octombrie 28, 2017 at 14:14
      Răspunde

      Chiar da, cand ii vad pe ei uit de oboseala si tot, si n-as vrea sa schimb nimic. Din contra, as ruga timpul sa mai […] Citește mai multChiar da, cand ii vad pe ei uit de oboseala si tot, si n-as vrea sa schimb nimic. Din contra, as ruga timpul sa mai stea putin in loc, prea repede cresc... Read Less

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate