Te consideri o fashionista veritabila?Detaliile care pot RUINA o tinuta !

Esti pasionata de moda, cunosti ultimele trenduri in materie de styling si consideri ca tinutele tale sunt perfecte, de fiecare data? Ei bine, afla ca exista anumite detalii, aparent nesemnificative, care iti pot afecta in mod negativ sau chiar distruge o tinuta cu potential imens.
De cele mai multe ori, ca si fashionista, cand iti construiesti outfitul, pui accentul pe piesele principale, precum pantalonii sau rochia, camasa, paltonul si incaltarile potrivite. In schimb, micile detalii pe care le omiti pot avea un efect dezastruos.
Iata care sunt DETALIILE minuscule despre care NU stiai ca iti pot ruina tinuta!

  • Accesoriile uzate
    Chiar daca nu par elemente principale, accesoriile au un rol extrem de important. De exemplu, daca te afli intr-un restaurant si esti nevoita sa iti platesti consumatia, vei scoate la vedere portofelul. Daca acesta este uzat, vei crea o impresie nefavorabila! De aceea, cauta acum un portofel nou si alege-l dintre zeci de modele actuale. In acelasi mod, daca alegi sa porti accesorii precum curele sau esarfe, acestea trebuie sa se afle intr-o stare impecabila. O curea veche sau o esarfa cu tivul desfacut iti va da un aer neingrijit, efect pe care, cu siguranta, nu doresti sa il creezi! In acest sens, Melimelo are esarfe in modele noi, dintre care o poti alege pe cea preferata. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji pentru situatii neplacute!
  • Sosetele
    Acest mic element poate fi fatal pentru aspectul tau general. Chiar daca toate piesele vestimentare sunt superbe si atent alese, o pereche de sosete vechi sau, pur si simplu, nepotrivite, pot reprezenta un faux pas. De exemplu, daca optezi pentru o pereche de sneakersi, integrati intr-o tinuta office, evita sosetele aflate la vedere. Opteaza, in schimb, pentru unele tip balerini, care nu pot fi intrezarite. De asemenea, atunci cand porti sandale, cu toc sau fara, nu purta dresuri sau ciorapi pe dedesubt, decat in cazul in care acest lucru este un artificiu interesant de styling!
  • Machiajul ales gresit

Tinuta ta este fabuloasa, atitudinea este una pe masura, insa ai folosit o nuanta nepotrivita a fondului de ten, prea multa pudra, gene false mult prea lungi sau ai aplicat rujul intr-un mod neglijent. Aceste mici detalii pot compromite totul! Asadar, atunci cand iti aplici make-up-ul, ai grija sa blenduiesti foarte bine produsele cosmetice, sa le aplici cu atentie si sa nu exagerezi. Daca iti accentuezi pleoapele cu o nuanta indrazneata sau optezi pentru smokey eyes, foloseste un ruj discret, intr-o culoare cat mai naturala. In egala masura, daca vei alege rujul rosu, clasic, nu incarca zona ochilor! Sunt reguli estetice esentiale, asadar respecta-le cu strictete!

Asadar, daca te consideri o adevarata fashionista , ia in calcul aceste detalii, pentru a fi sigura ca toate tinutele tale sunt fara niciun cusur!

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Una din noptile albe de mamicaArticolul următor: Nebulizator cu compresor de la Trussa – pareri

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate