2 butoni la 4 ace

Ma uit in jurul meu si vad atatia oameni eleganti, la 4 ace, costume la dunga, insa din ce in ce mai putini pun accentul pe accesoriile care fac diferenta, spre exemplu, cum imi place mie sa zic, 2 butoni, butonii de la camasa. Da, imi place sa vad tineri imbracati la costum, eleganti si asortati, dau un alt aer, par ca se respecta pe ei in primul rand. Moda se schimba de la sezon la sezon, dar unele lucruri raman la fel, cum ar fi acesti mici, simpatici si moderni butoni. Sunt mereu in trend, doar modelele fac diferenta, se pot personaliza in functie de preferinte, gust, eveniment sau tinuta.

Eu am deschis oficial lista cadourilor pentru Craciun, nu pentru mine, ci pentru cei dragi. Anul acesta ii voi surprinde pe fiecare in parte, dupa pasiuni, cu daruri inedite, in special pe barbatii si baietii apropiati de familia noastra.

Pe accesoriul.ro am gasit o sumedenie de modele de butoni camasa, asa ca nu-mi ramane decat sa ma gandesc ce model s-ar potrivi fiecaruia dintre cei dragi si sa dau comanda. Un cadou mai dragut de atat nici nu imi pot imagina, fie ca este vorba de tata, frate, cumnat, nas sau  prieten de familie. Cu totii vor fi surprinsi cand vor vedea ca au primit cea mai micuta cutiuta sub brad, dar cu siguranta se vor bucura nespus, sunt barbati stilati si stiu ca vor aprecia.

Asadar, daca ai in jurul tau persoane care adora camasile, 2butoni sunt cea mai buna si ingenioasa idee in materie de cadou pentru Craciunul acesta, uita-te pe accesoriul.ro si vei gasi acolo o multime de accesorii vestimentare care vor da o nota de eleganta celor ce le poarta.

 

1 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Nebulizator cu compresor de la Trussa – pareriArticolul următor: Fashion&Beauty: Outfit-urile acestui sezon care fac furori pe INSTAGRAM

Related posts

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate