Ce alegi sa porti toamna aceasta?

Toamna si-a intrat in drepturi, trebuie sa scoatem tinutele mai groase la inaintare, dar parca, cand vedem soarele cum straluceste pe cer, ne-am mai opri putin la vara. Sau poate le putem combina, in sensul ca nu trebuie sa ne infofolim, putem si toamna sa purtam rochii.

Ce alegem sa purtam toamna aceasta?

rochii toamna   Ei bine, eu deja am inceput cautarea, mai ales ca am nevoie de o garderoba noua. Timpul meu e limitat, asa ca am ‘alergat’ prin google si am gasit o sumedenie de rochii de toamna aici https://www.batoko.ro/rochii . Mai greu este sa aleg un model, caci imi plac mai multe, evident. Mi-au ramas ochii la compleurile din tricot formate din rochie+ caciula+ jambiere, care au masura universala si datorita materialului foarte lejer pot fi purtate si in sezonul rece, iar pretul acestora este unul decent, pentru orice buzunar.
     Bineinteles, daca intrati pe Batoko.ro http://www.batoko.ro/ , veti vedea ca este un magazin cu o gama larga de produse specifice acestui sezon, de unde te poti inspira pentru alegerea unei tinute . Am vazut si mi-au placut cateva modele de rochii (scurte elegante, casual de zi, de ocazie, de seara, casual-elegante, tricotate etc) , salopete, treninguri, cardigane si pulovere, bluze si pantaloni, compleuri, jachete si accesorii, de nu-mi mai puteam lua ochii de la ele.

Este greu sa te opresti doar la o singura tinuta, iti vin in cap toate evenimentele din perioadele imediat urmatoare, asadar, dificila alegere, mai ales cand esti o fashionista convinsa. Partea buna este ca putem comanda totul foarte simplu, din confortul casei noastre sau de oriunde ne-am afla, fara a mai fi nevoie sa ne deplasam si sa pierdem timp prin aglomeratie. In ziua de azi, comanda online este cea mai buna varianta.

Indiferent de ocazie, aici gasiti modele in trend, superbe, care sa va faca sa va simtiti confortabil, frumoase si calduroase, elegante si stralucitoare, orice aveti nevoie. Asadar, putem purta si in sezonul rece rochii care sa ne duca cu gandul la vara, alaturi de un cardigan care sa ne tina de cald, inmuiem putin vremea ce va sa vina . :))

Eu am ales deja ce sa port toamna aceasta, voi?

 

 

 

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Fashion&Beauty: Outfit-urile acestui sezon care fac furori pe INSTAGRAMArticolul următor: Jamie’s ULTIMATE chocolate cake! Tort de ciocolata-reteta by Jamie Oliver

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate