Fashion&Beauty: Outfit-urile acestui sezon care fac furori pe INSTAGRAM

Daca, in ceea ce priveste tendintele, pana acum acestea erau stabilite de marile case de moda prin intermediul prezentarilor pe catwalk, in ziua de azi, retelele de socializare reprezinta un nou mediu in care acest lucru se intampla. Mai precis, online influencerii si bloggeritele prezinta cele mai indraznete outfituri pe platformele online, in special pe Instagram, iar aprecierile pe care le primesc fac dovada succesului lor.

Iata care sunt tinutele acestui sezon extrem de apreciate pe Instagram:outfit instagram

  • Ghetele casual si puloverele oversized
    Unul dintre cele mai apreciate outfit-uri este cel care integreaza ghete casual si pulover oversized. Acestea sunt doua piese must-have pentru acest sezon, lucru care poate fi observat, cu usurinta, si pe Instagram, unde cele mai populare bloggerite isi etaleaza aceste piese. Numarul aprecierilor este unul extrem de ridicat, motiv pentru care, daca iti doresti ca si tu sa faci senzatie, atat pe retelele de socializare, cat si in viata de zi cu zi, pentru sezonul acesta poarta ghete de la Atmosphere si vei reusi ceea ce iti doresti. Fara indoiala, daca vei incepe sa integrezi in outfit-urile tale aceste doua piese vestimentare, vei arata senzational si vei fi in tendinte.

  • Culorile aprinse
    Un alt tip de outfit care face furori pe retelele de socializare este cel care reuneste culorile aprinse. Indiferent daca este vorba despre sacouri, pulovere, posete sau incaltaminte, sezonul acesta se poarta culorile rosu, albastru, galben, verde si bordo. In consecinta, daca iti doresti sa fii in pas cu moda, si ca fotografiile tale de pe Instagram sa fie la fel de apreciate ca ale trendsetterilor, nu ezita sa iti achizitionezi piese vestimentare in culori aprinse, pe care sa le integrezi corespunzator in tinutele tale. De asemenea, pentru ca shopping-ul sa fie mai usor, poti afla mai multe detalii despre modalitati de achizitionare si, fara indoiala, vei intra imediat in posesia celor mai apreciate articole vestimentare.
  • Combinatiile inedite
    Nu in ultimul rand, combinatiile iesite din comun, extravagante, reprezinta un alt tip outfit care face furori pe Instagram. Fie ca alegi sa combini materialele intr-un mod inedit, fie ca pui accentul pe formele, dimensiunile sau culorile pieselor pe care le porti, cert este ca, pentru a reusi o tinuta demna de apreciat, trebuie sa indraznesti mai mult si sa optezi pentru idei neobisnuite. Asadar, iesi din zona ta de confort si incearca sa porti outfit-uri pe care nu ai avea curaj sa le etalezi, in mod normal. Cu siguranta, in acest mod, vei reusi sa obtii un look cu care vei avea succes oriunde il vei afisa.

Iata, asadar, care sunt outfit-urile acestui sezon extrem de apreciate atat pe Instagram, cat si pe alte retele de socializare.

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: 2 butoni la 4 aceArticolul următor: Ce alegi sa porti toamna aceasta?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate