Sa fie lumina cu produse de la SavElectro

Anul acesta am facut multe renovari, am inceput cu dormitorul baietilor, apoi cu sufrageria si holul, iar cand am zis ca ne oprim, am continuat cu inca un dormitor, bucataria si o baie. N-ai cum altfel cand stai la casa, tot timpul ai ceva de facut.

Dupa toata nebunia, cand am zis ca am terminat, a aparut prima problema, lumina, nu aveam corpuri de iluminat in nici una dintre incaperi, nici nu am pus la socoteala chestia asta, parca eram in epoca de piatra :))) La cate am avut pe cap, am mai omis din ele :)) Cum sa stai fara lumina in atatea camere, cum de nu ne-am gandit si la treaba asta? Si uite-asa ne-am pus frumos pe cautat becuri, spoturi si tot ce ne mai trebuia pe diferite site-uri.

Curiosi cu ce-am facut lumina-n casa?

Sotul a spus ca trebuie sa ne axam pe becuri cu led pentru ca sunt foarte economice, se gasesc atat cu lumina calda cat si rece, ca si design sunt dragute, exista mai multe variante si firme din care putem alege. Sunt si foarte rezistente, atat la interior cat si la exterior, ilumineaza perfect in functie de cati W dorim sa fie, plus ca sunt si modele diferite pentru orice tip de incapere, becuri vintage, moderne sau clasice. lumina

Pentru dormitoare si bucatarie am ales becuri moderne cu led, cate unul in fiecare incapere, in sufragerie 2 becuri vintage, iar pe hol si in baie am pus cate 3 spoturi led . Mereu mi-au placut spoturile, iar acum a fost ocazia ideala sa le am, imi plac cum arata si cum lumineaza, in plus sunt la fel de economice ca si becurile, rezista la fel de mult, fac suficienta lumina si sunt finute, nu ies prea mult in evidenta, dau un alt aer incaperilor.

Daca aruncati un ochi pe site-ul celor de la SavElectro o sa gasiti o gama variata de produse necesare in orice casa, la preturi foarte bune.

Voi ce parere aveti despre corpurile de iluminat cu led?

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Cel mai rapid chec in 2 culoriArticolul următor: Craciun fericit cu brad artificial

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate