Craciun fericit cu brad artificial

Mai sunt cateva zile pana vine Mos Craciun.

Gospodinele incep pregatirile, copii exerseaza colindele, afara s-a facut deja frig si asteptam sa ninga.

Ce ne mai ramane de facut?! Un brad.

 

braDSunt deja vreo 10 ani de cand impodobim brazi artificiali pentru Craciun. Unul dintre motive pentru care am ales sa nu mai taiem brazii naturali, este defrisarea padurilor. Unde mai pui ca este si ilegal sa mergi in padure si sa iti aduci un brad. Un brad verde, natural, care oricum o sa se usuce si apoi ii dai foc sau il arunci la gunoi.

Varianta bradului artificial mi se pare geniala. Pe langa faptul ca faci o investitie buna pentru cativa ani, bradul artificial nu face mizerie. Intr-adevar mirosul unei crengute de brad nu se compara cu nimic, dar haideti sa ne gandim si la natura un pic.

Anul acesta ne-am gandit la doi brazi de Craciun. Unul sa fie impodobit in casa cu tot felul de ornamente, iar cel de afara decorat doar cu o instalatie colorata.

Imi place sa primesc colindatori. Acestia ne aduc vestea nasterii lui Iisus Hristos, iar eu imi doresc sa o faca intr-un mod deosebit.

Tabloul perfect este acela in care totul este alb si inca ninge. Iar copii ne incanta cu versuri minunate si ne introduc in spiritul Craciunului.

Bradul artificial Light Night de pe e-sarbatoare, care are luminite incluse dar si suport metalic, nu face decat sa completeze peisajul minunat.

De cand eram micuta, mi-a ramas tiparita in minte aceasta imagine. Parca mi-e frica sa nu se piarda aceste obiceiuri, atat de frumoase care pana la urma ne fac sarbatorile mai speciale.

Revenind la brazi, impodobirea acestora, in cazul nostru este ceva deosebit. In Ajunul Craciunului, se strange toata familia in jurul bradului si asezam fiecare glob sau ghirlanda asa cum stim noi cel mai bine.

De fiecare data avem un brad spectaculos, care ne umple sufletul de caldura si bucurie. Bradul decorat de noi, ii place si lui Mos Craciun, pentru ca niciodata nu lipsesc cadourile de sub el.

Indiferent de valoarea darurilor, fiecare dintre noi este mandru ca Mosu’ nu a uitat de el nici anul acesta. Cel mai mic cadou, ne face extrem de fericiti, atat pe copii cat si pe noi parintii.

Daca avem grija de traditiile noastre cu siguranta Mos Craciun o sa ne viziteze mereu. Sarbatoarea pe care o petrecem in jurul bradului ne incarca bateriile pentru un nou an cat mai bun si imbelsugat.

Sa avem sarbatori fericite!

1 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Sa fie lumina cu produse de la SavElectroArticolul următor: Cumparaturi pe sfarsit de an- perdele si lavoar

Related posts

Comentarii

  • oriceieftin

    noiembrie 29, 2017 at 22:34
    Răspunde

    Si eu am tot brad artificial, de cativa ani buni. Acum sunt asa de frumosi . Si practici. Tin minte, cand cumparam brad natural, trecea […] Citește mai multSi eu am tot brad artificial, de cativa ani buni. Acum sunt asa de frumosi . Si practici. Tin minte, cand cumparam brad natural, trecea o luna si tot mai gaseam ace de brad prin casa, cu tot aspiratul. Read Less

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate