Cumparaturi pe sfarsit de an- perdele si lavoar

Am facut un mic studiu de piata si am ajuns la concluzia ca noi, doamnele, zilnic avem de cumparat cate ceva. Si nu vorbesc numai de cumparaturi pentru masa de pranz… orice, doar sa cumparam, fie pentru noi sau pentru casa, fie haine sau perdele. Ce credeti ca au inceput sa caute femeile in aceasta perioada? Nu v-am zis deja? Perdele. De ce? Pentru ca au ganduri mari inainte de sarbatori. :))

Sincera sa fiu, si eu as avea nevoie de cateva perdele, asa ca intru in randul celor ce cauta de zor :))

Curiosi ce modele de perdele imi plac?

Nu sunt pretentioasa, dar as vrea sa gasesc ceva modern, calitativ, frumos si practic, stiu, nu cer multe :))

Dar nu e problema, am gasit cateva modele care par de calitate, numai ca acum trebuie sa ma hotarasc la culori, cum sa le asortez, cu mobila, culoarea de pe pereti sau pur si simplu sa iau ce imi place… grea decizie, dar pana la urma m-am hotarat.

Pentru sufragerie as merge pe acest model, pare viu, iti da o stare de bine, e tineresc si modern, imi place foarte mult. Ce ziceti?perdele

In acelasi timp am gasit si pentru camera baietilor un model super dragut, cu un imprimeu copilaresc, le-am aratat si lor, sunt incantati si le place, asa ca am scapat de-o grija, am gasit tot ce aveam nevoie intr-un singur loc :)) perdele

Acum nu-mi mai ramane decat sa caut si un lavoar oval, imi doresc de mult sa aduc o imbunatatire baii, si cred ca acesta este momentul potrivit. Nu v-am zis eu ca suntem setate pe cumparat tot felul de lucruri? Am o scuza, sunt lucruri utile, in plus, si ceilalti membrii ai familiei beneficiaza de ele si cu siguranta le place si lor cand fac astfel de alegeri.  Sa nu mai zic ca am vazut in mai multe locuri astfel de chiuvete, moderne sau vintage, colorate sau inflorate, aratau superb, si consider ca si o baie are nevoie sa fie primitoare si sa te duca cu gandul in diferite parti, in functie de tema pe care o alegi cand vine vorba de obiecte sanitare, mobilier, gresie si faianta.

Voi dupa ce va uitati in aceasta perioada, ce cumparaturi vreti sa faceti?

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Craciun fericit cu brad artificialArticolul următor: Review: Fond de ten Avon Luxe

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate