Review: Fond de ten Avon Luxe

Dupa cum bine stiti, sunt reprezentant Avon de foarte multi ani, sa fie chiar vreo 14 de acum, iar in tot acest timp nu am recomandat produse fara ca eu sa le testez mai intai.

Astazi vreau sa va scriu cateva randuri despre un fond de ten din gama Avon Luxe, cea promovata de Loredana Groza. Nu prea mai folosesc fond de ten, decat la cine stie ce eveniment, asta de cand am ramas insarcinata prima data, nu am nici o explicatie, doar ca nu il mai suport pe fata. Mi-am comandat nuanta Beige Linen si aveam asteptari mari, inca de cand l-am adaugat in cosul de cumparaturi .

Iata parerea mea despre acest fond de ten de la Avon :

Descrierea PRODUSULUI  :

  • Fondul de ten Avon Luxe are extract de safir alb pentru o formula usoara si hidratanta care ofera tenului un aspect impecabil si radios.
  • Produsul este non-comedogenic si asigura protectie UV datorita SPF 20.
  • Contine 30 ml
  • Expira la 24 luni de la deschidere

Parerea mea:

Am mai multe produse din gama Avon Luxe si imi doream sa incerc si acest fond de ten, iar acum ca il am, nu pot sa zic ca l-as mai cumpara si a doua oara, asa cum am facut, spre exemplu, cu rimelul.

Imi place ca vine intr-un ambalaj practic si dragut, intr-o sticluta cu pompita, are o textura lichida dar in acelasi timp destul de consistenta. Se uniformizeaza bine, fara a lasa urme inestetice, are un miros placut, desi preferam sa nu aiba parfum.

avon luxeNuanta aleasa de mine nu imi este tocmai buna, e putin prea deschisa, as fi avut nevoie sa fie cu un ton mai inchis. Puterea de acoperire este medie, ca si rezistenta la fel, rezista undeva la cel mult 6-7 ore; ce nu imi place este ca se transfera pe haine, telefon etc.

Pentru un machiaj simplu si rapid, este ok, insa pentru petreceri gen nunti, unde machiajul trebuie sa reziste si peste 12ore, nu recomand. Aveam asteptari mult mai mari de la el, mai ales ca am folosit si alte produse din gama Luxe care mi-au placut super mult, poate depinde si de ten, dar eu nu i-as da o nota mai mare de 6,5-7.

Voi ce fond de ten folositi?

Daca ti-a fost util acest articol, nu uita sa dai un Share, multumesc :*

 

2 comentarii
88 like-uri
Articolul anterior: Cumparaturi pe sfarsit de an- perdele si lavoarArticolul următor: Iti doresti sa iesi mai bine in poze? Iata cateva lucruri pe care le poti face!

Related posts

Comentarii

  • Cris

    martie 22, 2018 at 23:20
    Răspunde

    Tocmai l-am cumparat si eu,nuanta porcelain. Sper sa nu fiu dezamagita. 🤔

    • Elena
      to Cris

      martie 23, 2018 at 10:50
      Răspunde

      Poate tie ti se potriveste mai mult si mai bine, astept vesti :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate