Iti doresti sa iesi mai bine in poze? Iata cateva lucruri pe care le poti face!

Lumea in care traiesti este, fara indoiala, una axata foarte mult pe aspectul exterior, iar vizualul si esteticul au acaparat cu succes orice domeniu. Asadar, este absolut normal ca oamenii sa isi doreasca sa transpuna prin fotografii si poze lucrurile de care sunt interesati, chiar si atunci cand este vorba de ei insisi. Daca iti doresti sa iesi mai bine in poze si ai nevoie de cateva trucuri, citeste urmatorul articol, pentru a le descoperi.

Iata ce sa faci pentru a iesi bine in poze:

  • Defineste-ti trasaturile!Se spune ca o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte. Totusi, daca nu ai cunostinte profesioniste si nici nu folosesti un aparat cu camera foarte buna, este posibil sa nu reusesti sa surprinzi ceea ce iti doresti. Asta nu ar trebui sa fie o problema majora, insa, pentru ca ai la indemana alte trucuri. Printre acestea se numara faptul ca iti poti defini trasaturile fetei, asfel inca sa le pui in valoare. De exemplu, daca ai buzele prea subtiri, poti recurge la acid hialuronic, pentru a le da mai mult volum. Poti afla aici https://www.clinicadrmelnic.ro/acid-hialuronic-buze/ ce presupune aceasta interventie. De asemenea, mai poti utiliza machiajele potrivite pentru a-ti contura fata si a-ti sublinia cele mai frumoase trasaturi. Cu toate acestea, incearca sa nu exagerezi si sa iti pastrezi un look fresh si natural.

poze

  • Foloseste o camera buna!
    Chiar daca iti trebuie si anumite tehnici de fotografie, pentru a reusi sa obtii poze de calitate, trebuie sa stii ca o camera buna poate sa faca diferenta. Nu este neaparat nevoie sa ai un aparat foto de ultima generatie. Tot ce iti trebuie este un telefon a carui camera sa aiba o rezolutie foarte buna si sa faca fotografii foarte clare. Daca ai deja unul sau urmeaza sa iti iei, protejeaza-l cu o carcasa de telefon de la Lerato. Poti sa vezi site-ul aici daca esti interesat ca acesta sa ramana in cea mai buna stare. Vei vedea cat de mult conteaza sa ai o camera care sa surprinda poze bune!
  • Gaseste lumina perfecta!

Stii, cel mai probabil, ca lumina este un alt factor ce                           influenteaza extrem de mult calitatea fotografiilor tale. Asadar,    de fiecare data cand iti doresti sa iti faci poze, este esential sa  gasesti atat unghiul potrivit, cat si lumina care sa le dea acestora un aspect placut. Este recomandat sa profiti cat mai mult de lumina naturala si sa faci fotografii in timpul zilei. Totusi, daca acest lucru nu este posibil, incearca sa gasesti o modalitatea cat mai buna de a-ti lumina fotografiile, astfel incat acestea sa fie clare.

Obtine poze mai bune cu ajutorul acestor sfaturi utile! Incetul cu incetul, acestea vor deveni din ce in ce mai bune!

1 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Review: Fond de ten Avon LuxeArticolul următor: Top 5 cele mai CREATIVE si UTILE produse pentru proaspetele mamici!

Comentarii

  • oriceieftin

    noiembrie 26, 2017 at 16:46
    Răspunde

    Eu vreau sa ies mai tanara in poze :)))))))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate