Top 5 cele mai CREATIVE si UTILE produse pentru proaspetele mamici!

A fi proaspata mamica reprezinta o responsabilitate imensa, care implica numeroase eforturi si adaptare din partea fiecarei femei. De aceea, daca tocmai ai nascut, este recomandat sa incerci sa te organizezi si sa gasesti modalitati pentru a-ti usura munca de zi cu zi. In acest sens, iti venim in ajutor cu cateva recomandari de produse special create pentru mamici si bebelusi, care iti vor simplifica extrem de mult activitatile zilnice.

Iata Top 5 cele mai INVENTIVE si UTILE produse pentru orice mamica!

1. Pompa pentru saniproduse alaptat
Acest simplu produs usureaza viata a mii de mamici, in fiecare zi. O pompa manuala sau electrica te ajuta extrem de mult in procesul de alaptare, stimuland lactatia si ajutandu-te sa te relaxezi. In plus, te poti aseza confortabil, in orice pozitie, laptele curgand din pompa direct in biberonul celui mic. Daca vrei sa incerci si tu acest dispozitiv, da un click aici pentru te convinge de beneficiile sale. Cu siguranta, iti vei dori sa il incerci!

2. Caruselul pentru bebelusi
Daca iti doresti sa ai cateva clipe de ragaz, in care sa iti poti desfasura activitatile stiind, in acelasi timp, ca bebelusul se afla in siguranta, caruselul este solutia perfecta. Acesta se poate agata deasupra patutului sau scaunului auto, atragand imediat atentia celui mic si pastrandu-l concentrat si linistit. In plus, bebe nu se va putea rani, caci jucaria este bine fixata. Poti gasi modele variate de carusele pe Babyneeds.ro, potrivite atat pentru baietei, cat si pentru fetite. Achizitioneaza-l acum pe cel potrivit!

3. Recipientul cu lingura integrata
Daca vrei sa iti usurezi activitatile si sa economisesti timp pretios, acest produs este perfect pentru tine. Poti beneficia de un recipient steril, in care poti introduce piureurile, supele sau cremele pe care bebelusul urmeaza sa le manance. Acesta are integrata si o lingurita, pentru ca tu sa iti poti hrani copilul oricand si oriunde doresti!

4. Biberonul care isi schimba culoarea
De multe ori, umpli biberonul cu lapte sau alte lichide si, intre timp, continutul se raceste. De asemenea, cand incalzesti laptele, acesta poate fi prea fierbinte pentru organismul bebelusului tau. O metoda igienica, simpla si rapida pentru a verifica temperatura lichidelor din biberon este folosirea unui recipient precum acesta. Biberonul isi schimba culoarea, in functie de temperatura continutului, ajutandu-te sa iti dai seama daca trebuie sa incalzesti sau sa racesti laptele pentru bebelus.

5. Perna speciala pentru somn linistit
De foarte multe ori, bebelusul adoarme foarte greu si, daca pleci de langa el, se trezeste in scurt timp. Motivul este acela ca, atunci cand sunt mici, copiii simt nevoia caldurii materne in permanenta, pentru a se putea relaxa complet si pentru a avea un somn de calitate. De aceea, perna in forma de mana este un produs inventiv si extrem de util pentru tine. Ea mimeaza cu exactitate atingerea materna, asigurandu-i celui mic odihna placuta.

Asadar, daca esti proaspata mamica, investeste intr-unul sau mai multe dintre aceste produse, pentru a-ti usura eforturile zilnice!

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Iti doresti sa iesi mai bine in poze? Iata cateva lucruri pe care le poti face!Articolul următor: Look de VEDETA: 3 trucuri care te vor ajuta sa ai un corp de invidiat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate