Cum calculezi rata lunara a unui credit

creditNu este nici o noutate ca mai bine de 50% dintre romani au facut cel putin un imprumut bancar, iar jumatate dintre acestia spun ca asteapta sa termine cu actualul credit si nu mai vor sa auda niciodata de banci, desi ar mai avea multe planuri pentru care banii lipsesc. Si atunci care este solutia? Ei bine, asa au aparut institutiile financiare nebancare.

Oamenii de rand au nevoie de solutii simple, rapide si sigure, in care sa si aibe incredere, daca se poate sa includa si optiunea unui calculator credit , in felul acesta avand siguranta ca nu exista costuri ascunse si se poate plia pe nevoile lor.

Iata cateva cuvinte despre un credit online sau offline

De la zi la zi este mai usor sa aplici pentru un imprumut online sau offline, fie ca vorbim despre credite mici pe termen scurt, credite mari pe termen lung, credite pentru pensionari sau pentru bunuri, important este sa stiti ca totul decurge rapid, este simplu si mai ieftin decat celelalte credite rapide de pe piata din Romania.

Foarte important este si calculatorul de credit online, care te ajuta sa vezi rata lunara a unui imprumut, in functie de suma si perioada de creditare, oferta fiind personalizata. Lucru bun pentru ca stii cum sa iti faci socotelile, sa stii cum sa iti imparti cheltuielile.

Stim cu totii ca nevoile sunt multe, mai ales atunci cand ai copii, sau ai o obligatie de a merge la un eveniment foarte important, de exemplu o nunta a unei rude, unde este necesar sa te si imbraci, sa dai si un dar frumos, si nu stii incotro sa te indrepti. Sau poate doriti sa renovati ceva la casa, sau poate sa va permiteti un concediu mult visat… Aici va sare in ajutor aceasta institutie financiara nebancara, cu al ei calculator virtual, fara costuri ascunse, la care poti aplica online si in 60 de minute primesti raspuns, indiferent de ora la care trimiti cererea, sau offline, in cele peste 50 de birouri din toata tara.

Asadar, este bine ca exista solutii mai rapide si mai sigure, la indemana oricui si nu strica sa va interesati putin despre ce este vorba, in caz de nevoie sa stiti la cine sa apelati.

 

9 comentarii
8 like-uri
Articolul anterior: Nu mai vreau sa fiti cineva in viata, vreau sa fiti OAMENIArticolul următor: Ai o firma de constructii? 3 achizitii pe care trebuie sa le faci anul acesta

Comentarii

  • Filiz Mustafa

    februarie 4, 2018 at 15:13
    Răspunde

    un articol util

  • Trica Viorica

    februarie 2, 2018 at 22:18
    Răspunde

    Interesant

  • Deaconu Daniela

    februarie 2, 2018 at 14:04
    Răspunde

    Multumim mult😘😘😘

  • Aghinitei Maria

    februarie 2, 2018 at 13:48
    Răspunde

    INTERESANT! Important : este calculatorul de credit online, care ne ajuta sa vedem rata lunara a imprumutului, in functie de suma si perioada de creditare, […] Citește mai multINTERESANT! Important : este calculatorul de credit online, care ne ajuta sa vedem rata lunara a imprumutului, in functie de suma si perioada de creditare, oferta fiind personalizata. Asa stim cum sa ne facem socotelile! Read Less

  • Tilea Elena

    februarie 2, 2018 at 11:22
    Răspunde

    Interesant articolul , am sa citesc si altele la fel de interesante .

  • Saileanu Florentina Isabela

    februarie 2, 2018 at 11:07
    Răspunde

    Eu nu am calculat de la inceput si acum regret .

    • Elena
      to Saileanu Florentina Isabela

      februarie 11, 2018 at 12:02
      Răspunde

      am auzit multe persoane plangandu-se de treaba asta. numai cine a trecut prin asa ceva stie cat de important este sa iti faci dinainte un […] Citește mai multam auzit multe persoane plangandu-se de treaba asta. numai cine a trecut prin asa ceva stie cat de important este sa iti faci dinainte un calcul.. Read Less

  • ghelbere elena

    februarie 2, 2018 at 10:10
    Răspunde

    La o institutie nebancara stii de la inceput cat ai de platit si rata este aceeasi pe toata perioada imprumutului pe cand la o banca.....

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate