Atentie la mail-uri de genul: ‘Actualizati-va e-mailul’

Dragilor, zilele trecute am primit pe gmail un mail tare dubios care avea ca titlu: ‘Atentie: Actualizati-va e-mailul’ , in secunda 2 am verificat adresa de mail care parea si mai dubioasa, asa ca l-am sters si nu am mai stat cu gandul la el, eram sigura ca este o prostie.

Ei bine, astazi am primit acelasi mail si pe adresa de contact a blogului, de la acelasi destinatar, fix aceleasi cuvinte.

NU BAGATI IN SEAMA MAIL-URILE ACESTEA de tipul ACTUALIZATI-VA E-MAILUL, SUNT HAKERI

Mailul pe care l-am primit suna cam asa:

‘Anunt de serviciu

Revalidați-vă contul acum.

Cutia poștală a depășit cota/limita este posibil să nu reușiți să primiți sau să trimiteți mesaje noi până când nu actualizați și revalidați.

Click aici pentru a re-valida şi actualiza e-mail

Imposibilitatea de a actualiza e-mail-ul va duce la suspendarea contului de e-mail.

Sperăm să vă bucuraţi de cea mai nouă versiune a serviciilor noastre de mail.

Administrator de e-mail

Senior Director

Managementul produselor.”

Dupa cum puteti observa, ne indeamna sa dam click pe un link, SA NU FACETI ASTA!!! Discutati cu un specilist inainte sa faceti un pas gresit! Nu stim ce si cine se afla in spatele acestor link-uri, nu dati niciodata click pe ele, ignorati-le, sunt spamuri, stergeti-le din mail! Majoritatea cer date confidentiale, cnp, username, password etc, asa ca aveti mare grija.

Cu cat stim mai multi treaba asta, cu atat mai bine, asa ca va rog sa dati un share, sa afle cat mai multa lume, sa stie de ce sa sa pazeasca …

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Cu gandul la vara si la costume de baieArticolul următor: Oare e devreme sa ne gandim la rochii de vara?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate