Mama Fest de Paste- Constanta

Buna dimineata, dragilor,

Astazi vreau sa aduc la cunostinta celor din Constanta si imprejurimi, ca urmeaza un eveniment MAMA FEST– editia de Paste, nici mai mult nici mai putin decat un super targ de cadouri!

In prag de sarbatoare, cele mai iscusite mamici din cadrul WAHM Constanta va vor astepta cu proiecte fascinante, servicii si cadouri create de ele. Aici gasiti daruri irezistibile pentru cei dragi, dar si servicii de soi, de la jucarii si haine, pana la home&deco, toate lucrate pana in cel mai mic detaliu de ele, cu misiunea de a va face primavara mai frumoasa.

Pentru cine nu stie deja, acest targ are la baza traditii, arta, meserii, ateliere sustinute de mame, totul menit sa faca memorabil acest inceput de primavara, cu un curcubeu de proiecte pline de curaj, entuziasm si forta. mama fest

Cand si unde se desfasoara Mama Fest editia de Paste?

Evenimentul se desfasoara in TOMIS MALL, etaj 3 (Strada Stefan cel Mare nr. 36-40 Constanta) in  zilele de 31 martie si 01 aprilie 2018, intre orele 10-18 .

CE TREBUIE SA MAI STITI DACA VRETI SA VA INSCRIETI  :

  • mamele expozante se pot inscrie pe olivia.grigore@wahm.ro
    Trimite :
    *o descriere a ta si a proiectului tău
    *maxim 5 fotografii reprezentative si foarte calitative
    *link spre site
    *povesteste-ne despre cat de creativ iti vei amenaja standul

Vor urma o analiza si selectia proiectelor inscrise!
Se iau in calcul foarte mult: creativitate, inovatie, colectia de sarbatori, diversitate, elemente de branding.

Daca doresti să participi cu un produs pentru tombola, trimite un mail tot pe olivia.grigore@wahm.ro

De ce sustin acest eveniment? Pentru ca si eu sunt o mamica care lucreaza de acasa, atat cat imi permit copiii. Prin acest targ, mamicile iscusite isi promoveaza produsele, iar ceilalti se aleg cu lucruri si cadouri unicat, care vor fi apreciate de toti cei dragi.

Asadar, daca esti o mamica priceputa si iti place sa creezi frumos, scrie-i Oliviei, este timpul sa iesi la lumina prin astfel de targuri. Iar daca esti un iubitor de arta si traditii, apreciezi lucrurile hand made, nu uita sa mergi la targ pe 31martie si 01 aprilie, cu siguranta vei pleca acasa cu multe cadouri, decoratiuni si alte lucruri cu tematica sarbatorilor Pascale, dar nu numai.

 

 

 

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Tricou pictat manual de pe Piticool- un cadou idealArticolul următor: O parte din universul Lolliboni- la noi acasa

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate