Cele mai cautate modele de rochii de mireasa si nu numai

Orice domnisoara viseaza la ziua ce mare in care o sa fie mireasa , la rochia ideala si la nunta perfecta. Mai este putin si incepe sezonul nuntilor, asa este in fiecare an, incepe agitatia si alergatura.

Astazi vreau sa vorbim despre cel mai important articol vestimentar din cadrul unei nunti. Stiti despre ce zic, nu? Evident, vedeta de astazi este rochia de mireasa.

Eu am descoperit un site pe care gasiti fix ce va doriti, okdress.co.za , in functie de inaltime, greutate, model preferat, au de toate. Nici nu iti mai poti lua ochii de la ele, grea decizie pentru viitoarele miresici.

Iata cateva modele foarte cautate de rochii de mireasa si nu numai

Si anul acesta, cele mai cautate au ramas rochiile tip sirena (2018 mermaid wedding dresses ) care sunt absolut superbe, vin ca turnate, din dantela sau satin, cu trena sau fara, sunt visul oricarei domnisoare. Da, si acestea se gasesc pentru orice constructie, greutate sau inaltime. Simple sau cu strasuri, decoltate sau transparente, nu au cum sa nu iti faca alegerea foarte grea, iti vine sa iei din fiecare cate una, ce pacat ca nunta dureaza doar o singura zi.

Personal, imi place aceasta rochie de mireasa, sau cel putin acest model. Este atat de frumoasa, nici prea incarcata, nici prea simpla, cu putin decolteu, cu o culoare draguta tare, chiar daca este tip sirena, cu siguranta te face sa te simti precum o printesa. rochie mireasa

De asemenea, rudele si invitatii au intotdeuna tinute potrivite si in ton cu evenimentul, de aceea aici ”wedding guest dresses” gasiti si rochii de ocazie minunate, cu adevarat frumoase. Pe toate culorile, o multime de modele, lungi sau scurte, de zi sau de seara, tip sirena sau printesa, si nu numai, abia asteapta sa fie comandate.

Spre exemplu, daca ma intrebati pe mine, in acest moment imi place acest model, black dress, niciodata nu se da gres cu o rochie neagra. Daca mai punem la socoteala ca este si un model sexy, usor transparenta in partea bustului si cu despicatura mare pe picior, cu siguranta purtatoarea s-ar simti extraordinar de bine si toate privirile ar fi intoarse spre ea. Draguta tare, nu?

La fel de importanta este si rochia pentru domnisoara de onoare (Elegant long bridesmaid dresses for sale), caci ea sta cel mai mult in preajma miresei in aceasta zi, asa ca trebuie sa fie pe masura asteptarilor. Daca sunt mai multe domnisoare de onoare, indicat ar fi ca toate sa poarte acelas model poate chiar si culoare. La mare cautare sunt rochiile lungi, atat cele cu decolteu, cu un umar, pe umeri sau cu umerii goi, important este sa vina bine pe corp.

Pentru domnisoarele de onoare, de departe acestea mi se par cele mai dragute rochii. Se potrivesc si persoanelor mai plinute cat si celor slabute, au si un decolteu decent, culoarea si modelul sunt superbe. Cred ca s-ar potrivi cu tematica oricarei nunti. In aceste rochii ies foarte mult in evidenta, desi nu eclipseaza mireasa, dar pe locul 2, ochii tuturor ar fi atintiti pe ele, zic eu.

Voi ce preferinte in materie de rochii aveti pentru anul 2018?

0 comentarii
1 like
Articolul anterior: Ultimele scutece testate -DiapersClubArticolul următor: Singurul ceas din casa -pictat de o mamica iscusita

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate