Singurul ceas din casa -pictat de o mamica iscusita

Stiti ca ador produsele hand made si le apreciez mai ales pe cele facute de mamici. Stim toate cat de greu e sa mai faci ceva extra pe langa copii, mai ales in timp ce acestia isi baga manutele prin toate cele, fix acolo unde nu este voie. De la inceput va spun ca nu am nici un ceas in casa. Adica nu aveam pana acum cand i-am facut cadou sotului la 10 ani de relatie, unul personalizat, realizat si pictat de catre o mamica iscusita, Vlad Monica.

Aceasta isi desfasoara activitatea sub numele de Ikas Creations, pagina pe care gasiti toate noutatile lucrate de mainile ei.

Iata cum arata singurul ceas din casa mea

Am vorbit cu Monica despre un eventual cadou pentru sotul meu si mi-a propus acest obiect personaliat cu detalii despre familia noastra. M-am gandit ca nu ar fi rau sa am in sufragerie un ceas, desi uram ceasurile cu toata fiinta mea(o problema personala). Ok, i-am spus ca una alta, ca stam la casa si iubim natura, ca ne place sa stam afara si sa facem diferite activitati in timp ce ne supraveghem cei trei copilasi si cam atat.ceas personalizat
ceas pictat

Am ramas placut surprinsa, la fel ca si sotul si ca toti cei care vad ceasul, ne reprezinta 100%, mai bine si mai frumos de atat nici ca se putea. Sa mai zic ca a pictat 1:1 florile care se regasesc si pe draperia din sufragerie? Are maini de aur!

Apreciez enorm aceasta arta, nu e usor sa pictezi cu piticii langa tine, dar atunci cand faci totul cu pasiune, este posibil si apar si rezultate spectaculoase, ca si acest ceas.

Pe pagina Ikas Creations vedeti tot felul de obiecte personalizate in diferite tehnici, de la casute de dar, la seturi de pahare, de la ceasuri de perete la umerase, orice va trece prin cap, pentru ca, asa cum spune Monica, ”Orice vis, orice idee poate deveni realitate prin pictura sau diferite tehnici pentru a personaliza dupa preferintele clientului obiectul dorit!”

Asadar, recomand obiectele hand made , sunt cadouri unicat cu care nu dati gres niciodata!

 

 

1 comentarii
1 like
Articolul anterior: Cele mai cautate modele de rochii de mireasa si nu numaiArticolul următor: Unde gasiti rochii dragute Plus Size

Related posts

Comentarii

  • Toma Tantica

    august 21, 2018 at 21:39
    Răspunde

    Este superb...chiar ca e pricepută...și intrade var cadourile personalizate sunt cele mai frumoase și unice...

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate