Jucarii Popkidz de la Lolliboni

Dragilor, va spuneam intr-un articol anterior despre minunatiile pe care le-au primit copiii de la Lolliboni si v-am vorbit despre o mare parte dintre ele, ramanand sa vin cu vesti despre jucariile Popkidz. Si-am revenit. Despre acestea va scriu acum.

Ei bine, dupa cum stiti deja, este un Candy Shop cu un singur magazin fizic, deschis pe 01.11.2017 in Galati, insa se poate comanda oricând in magazinul online Lolliboni, dar si pe emag (passage food distribuitor). La ei gasiti  o gama variata dulciuri, jucarii cu licente, dar si produse tip party. 

”Un vis frumos, împletit cu dragoste, ambiţie, optimism şi realism, are capacitatea de a se transforma în realitate şi de a scrie o poveste!„ este motto-ul dupa care se ghideaza acestia .lilliboni

Iata ce jucarii Popkidz au primit copiii de la Lolliboni

Ce iubesc copiii cel mai mult daca nu jucariile si dulciurelele? Ei bine, fix asta au primit. Mai este nevoie sa va spun ce reactie au avut când au vazut atatea minunatii?

Trebuie sa stiti ca cei de la Lolliboni sunt importatori ai brandului Popkidz. Ai mei feciori au fost tare incantati de aceste jucarii, care aveau, fiecare, cate o punguta cu bombonele. Pai nu mi-am facut eu treaba linistita cat timp ei au fost ocupati cu inspectarea fiecarei jucarioare? :))lolliboni

Jocul Water fun mi-a adus aminte de copilarie, caci atunci erau in mare voga, si pot sa spun ca baietii sunt fascinati de el, ca si de discul rotitor si football spinnerul(titirez minge de fotbal cu leduri). Binoclul, ATVul si masinutele, mini camioanele, i-au incantat la fel de mult, insa masinuta rosie cu lumini este preferata lor.lollibonilolliboni lolliboni

Tot la Lolliboni gasiti foarte multe promotii, produse fara zahar adaugat, produse vrac, bauturi, jucarii cu bomboane, dulciuri, gume de mestecat, prajituri etc. De asemenea, tot la ei gasiti o gama variata de produse pentru party: caserole, hartii briose, coronite, masti, ochelari, coifuri, farfurii, lumanari aniversare, discuri decorative, cani, pahare etc.

Ei bine, imi place mult site-ul lor, imi plac deopotriva si produsele, o incantare pentru cei mici. Ai mei zilnic vorbesc de Lolliboni si se joaca cu mare drag cu tot ceea ce au de la ei.

 

Ce parere aveti despre aceste jucarii, le-ati face cadou celor mici din jurul vostru, copiilor, nepotilor?

 

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Sa va arat cele mai frumoase papioaneArticolul următor: Un cadou de vis pentru un barbat

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate