Roiul cu lumina- lumanari 100% din ceara de albine

Stiti ca ador tot ce tine de albine, miere, fagure, polen etc, dar la lumanari din ceara naturala nu am visat niciodata. Dar acum le am la mine acasa. Sunt frumoase tare la prima vedere, cu forma de fagure si miros de miere, baietii si-au infipt dintisorii in ele si tare dezamagiti au fost când le-am explicat ce sunt de fapt si la ce se folosesc.

Cum am deschis coletul mirosea toata incaperea a miere, mirosul acela specific. Ma bucur ca am gasit aceste lumanari din ceara naturala, pentru a va putea povesti si voua despre ele si despre pasiunea Persidei.

Ceara de albine are o multime de proprietati si beneficii, si pana acum o vedeam utilizata doar in creme pentru riduri si hidratarea pielii, in creme pentru maini si creme cicatrizante, in cosmetice mai pe scurt.

Iata cum arata aceste lumanari din ceara naturala de albinelumanari

Asa cum spuneam, pasiunea Persidei este aceea de a crea frumos din ceara naturala de albine 100%, fara adaosuri chimice, care este obtinuta direct de la sursa, adica din stup, de pe dealurile Ludasului. O gasiti pe pagina Roiul cu lumina, unde puteti vedea toate minunatiile care ii ies din maini.lumanari naturale

Pune foarte multa pasiune in ceea ce face si rezultatele se vad in designul frumos al produselor lucrate de ea.

Mirosul lumanarilor artizanale din faguri de ceara de albine este absolut incantator, iar produsele par comestibile, nu degeaba au incercat ai mei copii sa guste din ele :)) Daca le aprinzi nu mai ai nevoie de alt aparat de aromaterapie, mirosul puternic de miere ne-a invaluie toata casa, iar rezultatul a fost nemaipomenit, totala relaxare pentru minte si corp…ne vedeam deja pe o patura la iarba verde, cum priveam norii si ascultam ciripitul pasarilor, parca simteam aerul ala curat si parfumat de pe campii…lumanari naturale

Cei ce vor sa daruiasca celor dragi un strop de lumina, de liniste, de relaxare, de frumos pana la urma, aceste lumanari sunt cadoul potrivit. Pe pagina Roiul cu Lumina, gasiti multe modele de lumanari, in diferite forme dar si felinare faurite in totalitate din ceara de albine, simple sau decorate cu flori naturale presate sau uscate, care te fac sa fac intr-o secunda sa evadezi din agitatia zilei intr-o atmosfera placuta, calda si relaxanta.

lumanari naturale

Asadar, un produs lucrat 100%manual din 100% ingrediente naturale este cadoul ideal pentru oricine, indiferent de ocazie. Eu le recomand cu mare drag !

Iubiti lumanarile ? Despre acestea ce parere aveti, ati vrea sa primiti sau sa oferiti ?

 

 

 

0 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: Un cadou nemuritor- portret in grafitArticolul următor: Sa va arat cele mai frumoase papioane

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate