Prima carte Usborne- o incantare pentru cei mici

 

In ultima vreme am tot vazut peste tot carti Usborne, insa nu le-am achizitionat celor mici nici una pana acum, desi sunt mari iubitori de carticele si au o adevarata colectie. De ceva timp insa, am descoperit-o pe Alina care ne-a trimis o minunatie de carte de care baietii nu se mai satura si despre care vreau sa va scriu astazi cateva rânduri. Sunt sigura ca daca nu o aveti deja pentru piticii vostri, o sa va incante foarte tare .

Incep prin a va spune ca Usborne este una dintre cele mai bune si mai mari edituri din Marea Britanie, avand peste 2500 titluri, structurate pe mai multe categorii, astfel fiind o incantare pentru copiii de toate varstele. Gasiti carti de activitati, arta și indemanare, bebelusi și copii mici, carti de colorat, cu stickere sau cu puzzle si jocuri, atlase si enciclopedii, invatarea limbii engleze si a altor limbi straine, povesti clasice si basme, dar si fictiune pentru adolescenti.busy car usborne

Iata cateva cuvinte despre Usborne si Busy Car Book

Alina este o mamica  iubitoare de carti, dintotdeauna a fost asa. Acum este si Independent Usborne Organiser, decizie luata dupa ce nu mai stia cu ce carti sa o mai incante pe cea mica, care a desoperit universul acesta de la cateva luni, cumva cred ca s-a transmis pasiunea rasfoitului, de la mama la fiica. Cartile acestei edituri le-a descoperit pe când fetita ei avea un an si jumatate, la recomandarea cuiva, prima carte a comandat-o fara sa o vada inainte, fara sa o rasfoiasca, insa s-a dovedit a fi o recomandare foarte buna, astfel au urmat mai multe comenzi.  Din dorinta de a achizitiona cat mai multe  asemenea carti educative, dragute si calitative, a inteles ca poate sa faca mai mult de atat si ca poate sa ajute mai multi copii sa descopere aceste carti minunate. In aceeasi masura a dorit si sa ii ajute pe parinti sa constientizeze importanta cartilor in secolul vitezei si al tehnologiei, simtind ca fac o investitie buna in educatia copiilor lor pe termen lung.

Busy Car de la Usborne este o carte super draguta care i-a incantat pe piticii mei de la inceput. In plus, este foarte calitativa, cu filele foarte groase, ei jucandu-se cu ea in fiecare zi si totusi arata impecabil, si va zic sincer ca nu ma asteptam. La prima vedere cel mai mult i-a incantat jucaria, masinuta, nu stiau ce treaba are aceasta cu o carte. Surpriza a venit cand, de la pagina 2, au inceput traseele. I-am dat masinutei durata maxima de viata 2 zile si m-am inselat. O lasa cel de 5 ani din mana, o ia cel de 3 ani si tot asa, sunt incantati tare, deja stiu cu ochii inchisi fiecare pagina, fiecare traseu, pe unde si pe langa ce trece masinuta.

Este structurata frumos, ilustreaza o poveste de zi cu zi, as zice eu. Are 4 trasee, iar baietilor le place cel mai mult cel de la paginile 6-7, unde se regaseste o adevarata ferma, cu muncile campului. cu un picnic, si cu toate animalutele pe care le repetam in limba engleza. Gata! Nu va zic mai mult, as vrea sa descoperiti voi fiecare coltisor. Insa va recomand aceasta carte, din punctul meu de vedere este atat distractiva cat si educativa, astfel copiii cu siguranta vor fii incantati si vor imbina utilul cu placutul, fara sa isi dea seama.

Trebuie sa mai stiti ca editura Usborne are carti pentru copii cu varste intre 0-18 ani, care cu siguranta ii vor incanta si pe parinti, spun asta din experienta.

Alina organizeaza regulat ateliere pentru copii cu ajutorul acestor carti de activitati care sunt foarte iubite de pitici inca de la prima vedere, iar prin munca ei a reusit in scurt timp si sa ajunga team leader, avand deja o echipa destul de frumoasa cu care se mandreste de fiecare data. Daca doriti sa va inscrieti si voi, sau sa comandati, o puteti contacta pe pagina ei de Facebook, Carti pentru Pitici Mari si Mici si va ajuta cu mare drag sa alegeti impreuna cele mai distractive si educative carti pentru pitici.

2 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: O noua comanda la Pentrucorpultau.roArticolul următor: Snack-uri si cereale 100% naturale, tot ce-i mai bun pentru copii!

Related posts

Comentarii

  • hossu claudia

    decembrie 11, 2018 at 10:16
    Răspunde

    Ce bucuroasa sint pentru ca lumea iubeste lectura

  • Toma Tantica

    iunie 20, 2018 at 14:50
    Răspunde

    Multumim pt recomandare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate