Ai vrea sa ai memorie de elefant, nu? Incearca Memo On!

 

Chiar zilele trecute auzeam cativa tineri care se plangeau ca a inceput BAC-ul si ca ei invata, dar nu au memorie, si se tot gandeau ce solutii sa gaseasca. Ei, nu va ganditi la solutii pentru stimularea memoriei sau chestii de genul, ci din acelea pe care le-am incercat cu totii in timpul liceului :))

Si-atunci mi-a trecut prin cap sa le recomand un sirop, Memo On de la Ayurmed, sirop ce sustine elevii si studentii la efort psihic si intelectual intens, ajuta la memorie, pe scurt, mai ales in perioada examenelor. Si e si testat de o prietena, adica le dadeam o informatie cu efect garantat. Dar m-am abtinut, erau prea prinsi in discutia lor cu fituici, scris pe picioare si restul. Insa vreau sa va zic voua cateva cuvinte despre acesta, poate aveti nevoie, sau stiti pe cineva caruia ii este necesar, ca doar perioada examenelor este in toi, si nu numai. Uneori cu totii avem nevoie de un mic ajutor la capitolul memorie si concentrare.memorie si concentrare

Vrei memorie de elefant? Se rezolva cu Memo On !

Memo On sirop este un produs ayurvedic care nu are efecte secundare si nu da dependenta, lucruri foarte importante si bine de stiut. Este un supliment alimentar din plante medicinale, precum Ginko Biloba despre care stim ca ajuta functiile cerebrale integrative (memoria, perceptia, concentrarea) si coordonarea fizico-mentala. La fel si Rosmarinus si Melissa officinalis, care sunt recunoscute pentru mentinerea atentiei, concentrarii, a capacitatii de intelegere, de prelucrare, sistematizare si de retinere a informatiilor. Pe scurt, iti poti imbunatati linistit/a perfomantele scoalare cu acest sirop.

Siropul Memo On propus de specialistii in Ayurveda este un produs natural ce poate fi administrat atat copiilor incepand cu 4 ani,  adolescentilor aflati in perioada de examene, cat si adultilor aflati in perioade stresante, ajutandu-i pe acestia prin cresterea capacitatii de concentrare si de memorare a informatiilor. Se administreaza cu o jumatate de ora inainte de masa, sau la o ora dupa masa, si este indicat sa se administreze minimum 3 luni. Ca doar o memorie de elefant nu se capata peste noapte, nu?

Adevarul este ca acest sirop contribuie la functionarea normala a capacitatii de concentrare si memorare, sustinand randamenul intelectual. Si da, ajuta mult daca elevii si studentii incep sa il ia din timp. Prietena mea este studenta si cand i-am oferit acest sirop a fost tare bucuroasa, pentru ca deja il folosea si mi-a spus ca se vad rezultatele. Se poate concentra mult mai bine si asimileaza mult mai repede informatiile.

Bineinteles, desi nu are efecte secundare si reactii adverese, la doza zilnica recomandata, este bine sa nu se depaseasca aceasta. Fiind un supliment alimentar, nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Nu se recomanda persoanelor cu diabet. In rest, numai de bine!

 

 

2 comentarii
13 like-uri
Articolul anterior: Unde preferi sa mergi anul acesta in vacanta: Kusadasi sau Tenerife?Articolul următor: LUDOTECH – Educatie in familie

Related posts

Comentarii

  • Broasca Bianca

    mai 13, 2019 at 13:19
    Răspunde

    Am să merg pe mana ta, am mai mers si mi-a fost bine :D sper sa nu mai uit lucrurile importante, am pierderi de memorie […] Citește mai multAm să merg pe mana ta, am mai mers si mi-a fost bine :D sper sa nu mai uit lucrurile importante, am pierderi de memorie dese de cand am nascut. Te pup 😍 Read Less

  • Mustafa Filiz

    iunie 18, 2018 at 16:51
    Răspunde

    Produse foarte bune .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate